19-veda

131 3 0
                                    

Multide siyahi tuğçeye veda

akşam siyah sarayda kaldım.zaten annemler yurt dışına gitmişlerdi iş için.yani onlar gelene kadar burada kalabilirdim.önce evden tüm eşyalarımı alıp bavuluma koydum.ders kitaplarımı almayı da unutmadım.sabah elimi yüzümü yıkayıp üniformalarımı giydim ve kafama bir kurdele takıp servisi bekledim.okula bavulla gidiyordum bugün ama herneyse.servis okulun önünde durunca çantamla hızla bizim kata çıktım.dolabıma bavulumsu çantamı yerleştirdim ve kapağını kaparken cenkin yanımda dikildiğini fark ettim.

''hiii,ödümü kopardın''

''amacıma ulaştım''

''hahahah bay komik''

''neyse akşam siyah sarayda kalıyorsun sanırsam''

''aynen annemler yurtdışında''ardından

''Güneş''diyen beyzanın cırtlak sesiyle konuşmadan ayrıldık
''neyse sonra görüşürüz ''dedim cenke ve beyzanın yanına koştum.birlikte kantine gidip sıcak çikolata aldık ve bahçeye indik.banklara oturduk ve laflaştık biraz.sıkıcı derslerden sonra son saat gelmişti ve ben tekrar bizim kızlarla bahçede buldum kendimi.''akşam tuğçeyi sepetliyoruz''dedim

''ohhhh,kurtuluyoruz kötü cadıdan''diyince helin kızlarla kahkahalara boğulduk.zil sesini duyunca kızlarla oflayıp sınıfa yöneldik.40 dakika sonra ders bitince dolabımdan çantamı alıp hızla okuldan çıkıp cenklerin siyah mercedesine yöneldim.kızlarla veda edemedim ama partiye geleceklerdi sanırsam.derken bu düşüncelerimden sıyrıldım ve siyah saraya yol aldık.okuldan çoğu kişi geliyor.tuğçe de tabi.ve cenklerin çevresinden gelecekler var.

odaya girdim ve''cemreee''

''evet güneş,buradayım''

''beni hazırlaman gerekiyor.sadece iki saatimiz var''

''kara kraliçe kıyafetinde mi geleceksin?''

''Evet,seçim yapmadım daha ama cenkler izin verdiler''

''desene şanslısın''gülümsedi ve beni kuaför bölümüne götürdü.sadece eyeliner ve hafif renkli bir ruj sürdü.rimeli de ihmal etmedi.makyajım doğal duruyordu.ardından kıyafete geçtik.yerlere kadar uzanan,uzun siyah ve altın renkli bir kıyafet giymiştim.tacım da vardı tabi.boy aynasına baktım.muhteşem!!

''cemre''dedim sakin bir köşeye geçerek''e yapacağını biliyorsun''

''evet efendim,tuğçeye siyahi olma teklifinde bulunup onu değiştiricem.saçını da siyaha boyıycam tabi.sen merak etme''

''peki,sana güveniyorum''aynanın karşısına geçtim tekrardan.bugünden sonra herkes önümde eğilecekti;yani siyah saray'a geldiğimde.yavaş yavaş merdivenleri tırmanıyordum

''doğru yoldasın güzelim''dedi

''evet!bana yardımcı oldun.''gülerek dedim

''ne demek?seçimini yaptın mı?''

''hayır''dedim kısaca.cenkti tabi ama...

''neyse bugün yine herkes burada olacak.ünün izmir'e yayılıyor''dedi

''öyle miiii?''dedim ve gülüştük.ardından merdivenlerden odama çıktım.gece için bekledim.biraz televizyon izledim.herkes hazırlık içindeydi.malikanenin içinden müzik sesleri geliyordu.

bir saat sonra cemre geldi''haydi güzelim.herkes kara kraliçeyi görmek istiyor''dedi.sonunda.merdivenlerden aşağı indim ve büyük bir kalabalığın bana baktığını gördüm.müthiş bir çığlık ve alkış koptu.iki büyük liderin orada beni beklediğini gördüm.arkadaşlarım da oradaydı.cenk ve keremin koluna girip aşağı indik.

cenk kulağıma''vay canına,harika gözüküyorsun''dedi kerem''gerizekalı,kraliçe olmak yakışmış.beni seçeceğini biliyorum''dedi ve karnına geçirdim şakayla.

plan hızla ileriyordu.özel bölüme geçtik önce daha sonra bana dans teklifi edenlerle dans ettim.bazı kızlar üstüme içki dökmeye bile çalıştılar tabi yapamdılar.bazılarının''dünün salağı fame olmuş ha?''

''yok yok,bu mu seçilecek?kesin melise geri döner kerem''

''kız da çok çirkin yaaaa''

''kara kraliçe olamaz o''

''kız güzel ya!iki lider de ona aşık,keşke ben de böyle olsaydım''dediklerini duydum.ve kızların arasında geçip cemrenin yakınına geldim.işaret verdim ve plan başladı.cemre tuğçeyi ikna ediyordu.aynı zamanda murat da yardım ediyordu cemreye.cenk ve kerem da hazırda bekliyorlardı.

cemrenin tuğçeyi alıp götürdüğünü gördük.siyahi olmayı reddetmeyeceğini biliyordum.başarılı olursak.mafyanın oğlu tuğçe ile evlenecekti ve amerika'ya gidecekti!vay canına!

bir saat geçti.çok eğleniyordum.ardından cemrenin siyah büyük kapıdan değişmiş bir tuğçe ile çıktığını gördüm.yok artık!çok iyi iş çıkarmıştı.gülümseyerek göz kırptım cemreye ve cenk'e haber verdim. o da telefonunu çıkarıp gizlice tuğçenin fotoğraflarını çekti.siyah saç yakışmıştı.şimdi onları da mafyalara mesaj attı.

-kızı bulduk diye.ardından 20 dk sonra mafyalar kapının önünde geldiler.cenk devreye girdi.tuğçeyi kandırdı ve dışarı çıkmayı teklif etti.halbuki tuğçe olacaklardan habersizdi.ben de onları takip ettim.mafyalar tuğçeyi gördü.giyim tarzını da bana benzetmişlerdi tabi.hatta beni gördükleri günkü aksesuarları da taktırmayı unutmamıştım.

tuğçeyi arabaya bindirdiler.adamların cenke teşekkür ettiğini duydum.tuğçe artık sonsuza dek kaybolmuştu.amerikaya gideceklerdi ve orada evlenirdi.annesi de fahişeliğe başlamış zaten!babası da terk etmiş onu.yani iyi denk geldi.

''kurtulduk''

''evet cenk!saolun.artık canım tehlikede değil di mi?''

''evet,ama tuğçenin hayatı şimdi mahvolmuştur''

''az çektirmedi.hem sevinir bu habere.paraya da ihtiyacı vardı''

kerem geldi ve ikimize sarıldı.herşey çabucak olup bitmişti.vee artık seçim zamanıydı

SİYAH SARAY (DÜZENLENDİ)Where stories live. Discover now