2-pişmanlık

390 9 0
                                    

cenk;

evet bunu yazmıştım.karşı çıkamam çünkü birileri güneşi öldürür.güneş ile çok uğraşırlar...

bir hafta boyunca o parti gecesindeki öpüşmemizden sonra tuğçelerle takıldım.sürtüklerle ne yapılırdı ki?onu kullandım.güneş,kahretsin onu unutamıyorum.aşık oldum,lanet olsun.itiraf bile edemediğim şeyi ilk defa dile getirdim ve söylüyorum!

yataktan hızlı bir şekilde kalktım ve saate baktım.okula daha 2 saat vardı.10da başladığından rahattım.üstüme üniformalarımı geçirdim ve aşağı kahvaltıya indim.katyada ''annemler nerede?''dedim

''erkenden çıktılar efendim.babanızın toplantısı varmış.annenizin merak etmemeniz gerektiğini söyledi.''tabi ki çok ilgili ebeveynlerim var(!)

''tamam.kahvaltımı getir salona''dedim ve gelince de hızla yedim.acıkmıştım.dünkü park olayından sonra da güneşle konuşmadık.zaten bugün okulda görücem onu.kahvaltı bitince muratları aradım ve okulun yanındaki kafeye gitmek için sözleştik.murat ilkokuldan beri arkadaşımdı.katyaya iyi günler diledim ve arabama atladım.malikanemizden çıkıp mimoza arabayla kafeye gitmek on dakikamı aldı.kafenin önüne arabamı park ettim ve muratın arabasını fark ettim.gelmişti demek.içeri girdim ve bizimkileri gördüm.masaya doğru yöneldim ve murat kerem  pelin ve tuğçeye selam verdim.tuğçenin etek uzunluğu her zamanki gibi kafaya çıkacaktı.o makyajı da mezuniyete gider gibiydi.bu kızı görüp gülmeden edemiyordum gerçekten.

''abi naber?''diyen muratın sorusuna''iyidir sen?''diye karşılık verdim.''benim annemler erkenciydi bu sabah yine.''

''akşam organizasyon varmış galiba sönmez holdingin''

''lan ben bilmiyorum daha''deyip kahkaha attım.bu murat moralimi yerine getiren nadir insanlardandı

''tabi be bizimkilerde orada''dedi keremi göstererek.''ama biz gitmiyoruz tabi''

''işim olmaz''

tuğçe ağzını yayarak''yaaa ceeeenk''dedi.''bana merhaba demek yok mu?hiç ilgilenmiyorsun ya''

cidden çekemeyecektim fakat tuğçe elini belime attı.fakat benim dikkatim telefondaydı.siyah saraydaki adamlarla mesajlaşıyordum.

"tatlım?"diyen tuğçeye döndüm

"Evet?"dedim 

"Haftaya bodruma falan mı gitsek,eğlenceli olur bence"dedi murat ve pelin de katıldı ama bilmiyordum.hadi okulu boşver siyah saray falan ne olacaktı?babam da holdingle ilgilenmem için de ısrar ediyordu zaten
"sanmıyorum"dedim ve kahvemden içtim.

"Gençler hadi okula"dedim. 

"Aaa gidiyor muyuuuuuz?"diye yayarak konuştu tuğçe. 

"Evet iş var"yüzünün asıldığını görebiliyordum. sonra şoförü aradım ve bizi okula bıraktı.okulda bugün güneş yoktu.zaten pek de iyi bir gün değildi.okul bitince eve geldim.arabamı park ettim ve içeri girdim.

katyaya''annemler geldi mi?''dedim

''demin çıktılar.akşamki davete gittiler efendim''dedi.odama çekildim.gece de pek fazla bir şey yatmadan koltukta uyuya kalmıştım.

------------dün gece Flashback

cenk:

odamın siyah kapısını açtım ve mutfağa yöneldim.içki içmem gerekiyordu.birkaç bardaktan sonra güneşin beni aradığını gördüm.noldu acaba?

''güneş?''

''hey,bak saçma biliyorum ama abartmıyorum,evimin yakınlarındayım..şeyy bir ormanda,mimoza park,beni alır mısın?''

''noldu ya,güneş iyi misin,ne oluyor?!''endişelenmiştim.

''lütfennn,bak siyah bir araba beni takip ediyor,bundan eminim,geç olmadan gel''

şimdi anlaşıldı.siyahilerin işi olabilirdi.siyahiler bizim ekipti.siyah sarayın üst üyeleri;mafyalar,liderler,tehlikeli çeteler,çete kızları...kerem ve benim ekibimden olduğu kesindi.muhtemelen kızı korumak için takip ediyorlardı.bunu kerem ve ben daha önce tembihlemiştik adamlarımıza.ama bunu güneşe söyleyemezdim şimdilik bilmemesi daha doğruydu.

keremi aradım,durumu anlattım.''evet evet bizimkiler,söylemiştim oğuzlara falan''deyince düşüncelerimden emin oldum.

''mafyalar değildir umarım''

''yok sanmam''

''tamam onu almaya gidiyorum''dedikten sonra hazırlanıp arabaya atladım.durumumuz çok garipti.güneşi seviyorduk ikimiz de.o da ben de bunun farkındaydık,ve soğuktuk biraz.ama söz konusu güneş olunca aramızdaki buzları hemen eritiyorduk.

mimozaya vardığımda arabayı fark ettim.güneşi gördüm ve işaret ettim.o arabaya yaklaşırken adamlara mesaj attım ve gitmelerini söyledim.neyse ki mafya değillerdi.bizim tanıdığımız adamlarımızdandı,mafyalardandı.

''sağol,çok sağol''dedi güneş kapıyı kapatırken.gülümsedim''önemli değil''

''mektup hakkında konuşmayacak mısın?''
''hayır her şeyi anlattım,beni affet affetme senin bileceğin iş ''

''ben de öyleyse''dedi ve evine kadar bıraktım. terslediğimin farkındaydım fakat sınırlarımı aşan bir kızdı o daha fazlasını yapmayı gururuma yedirememiştim. sevgi gözümü kör etmemeliydi.zaten mektubu yazarak çizgimi çok aştım.bu yayılsa kötü olurdu.cenk sönmez hiçbir zaman kimseye değer vermez,annesi dışında.tüm siyahiler ve siyah saray bilirdi.ve böyle kalmasını istiyordum.güneş bilebilirdi fakat diğerleri asla.



SİYAH SARAY (DÜZENLENDİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin