⑀Ai no Chikara Tanıtım⑀

3.3K 90 12
                                    

⑀Tanıtım videosu medya kısmında bulunmaktadır.⑀

Tanrı kendisinin yaratmış olduğu meleklere sahiptir. Bu melekler ona hizmet etmekle görevlendirilmiştir… Haberci melekler, ölüm melekleri ve yardımcı melekler… Ancak aradan mutlaka ihanet edenler çıkar. Kovulmuşlar.

Kovulmuşlar, Tanrı’ya ihanet ettikleri zaman cennetten atılırlar. Bir zamanlar beyaz olan kanatları, kovulmuşlar Dünya’ya düşerlerken siyah ya da kırmızı renge döner. Bu düşüş kovulmuşların Dünya’daki kaderini belirler. Kovulmuşların kanatları siyah renkte olursa insanların ruhu ile beslenmek zorundadırlar, kanatları kırmızı renkte olursa insanların kanı ile beslenmelidirler. Kovulmuşların bu cezayı almasının iki nedeni vardır; birincisi, onlar Tanrı’ya ihanet etmiş olsalar bile bir zamanlar melek olduklarından, Tanrı onlara yaşamaları için bir şans tanır. İkinci neden ise ruh yiyiciler ve kan içiciler insanları öldürerek insan nüfusunu azaltmakta, böylece ölüm meleklerine yardımcı olmaktadırlar.

1920 yılında Amerika’da İhanet Avcıları Birliği kurulmuş, kan yiyiciler ve ruh emiciler bu kuruluş tarafından avlanmaya başlanmıştır. İhanet Avcıları’nın kurucusu Amerikalı ve başarılı bir asker olan Raye Brown’dur. Raye, elindeki bilgilerle ve geliştirdiği savaş aletleriyle birçok ihanet avcısını eğitmiş, onları birer savaşçı haline getirmiştir. 1923 yılında ölüm ve kayıp oranları Amerika’da oldukça azalmış, böylece daha birçok ülke İhanet Avcıları Birliği’ne katılarak halklarını bu ‘canavarlardan’ korumaya başlamışlardır. Günümüzde halen Raye Brown’un sunduğu bilgiler ve teknikler kullanılmaktadır. Ancak Raye’nin bu bilgileri nereden ve nasıl bulduğu bilinmemektedir. İhanet Avcıları Birliği Amerika baş merkez olmak üzere; Japonya, Kanada, Almanya, Avustralya ve 46 ülkede daha etkin halde bulunmaktadır. 

Ai no Chikara - Aşkın Gücü (Yaoi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin