C.2.Accept

2.8K 134 0
                                    

###King, antrenorul de box ###^_^

Clipele trec, se aduna transformandu-se in zile, saptamani iar viata mea a revenit usor, usor la normal.

-Vreau forta de la tine Asu, mai cu forta!! Haide !

-Daca nu ai fii asa o bruta poate ai simti si forta mea.
Ma vait eu in timp ce ma straduiesc sa dau cu putere.

-Asa sunt barbatii Asu...durii mrrrr!!!

-Duri pe exterior King ! auuu!

-Esti bine?!
atunci profit si cu o lovitura din scurt  ii lovesc abdomenul, usor surprins...bun!! Nu trebuie sa fiu surprins, esti femeie joci periculos.
apoi radem amandoi in timp ce ne indreptam sa luam o pauza.

-Nu te-am mai vazut pe aici, ai gasit un nou mod de relaxare?!

-Daaa !! lasa bale, ma linge si raspunde la cutu cutu.
zic usor amuzata !!

- Avem o perioada foarte tensionata la birou si uneori sunt nevoita sa iau dosare si acasa sa le rezolv. Nu e ca si cum mi-ai simtit lipsa,zic ridicand din spranceana ...

-Nu stiu daca am mai vazut clubul atat de aglomerat.

-Ce sa zic! ma descurc sunt baiat mare! facandu-mi cu ochiul, am facut cateva modificari, am imbunatati o mare parte din echipament si avem mai multi antrenori ceea ce e nebunie toti vor antrenori personal.

-Pai ai de unde alege! il tachinez eu.

-Sunt loial...plus ca esti din familie aici...

-Multumesc King insa asta nu ma opreste din a te bate mar.
zic asta ca ai cum as fii o campioana si stramb din nas pentru a-mi oferi un aer de fata rea...

-Hahaha, mereu in garda ! ramane atunci pentru data viitoare...si nu uita viata are jocul, dar tu ai regulile.

Dupa o imbratisare scurta imi iau ramas bun si plec. King este un barbat de culoare, inalt pe la 1.9 par scurt si o infatisare impunatoare, rece care te face sa nu te mai uiti si a doua oara la el sa nu-l superi, asta si datorita fizicului lui bine lucrat si dezvoltat.

-Buna Mia, te-am tot sunat?! 

-Hey! da stiu ... daca ma crezi am avut o zi oribila ne putem vedea... trebuie sa vorbim...

Mia este prietena mea cea mai buna si totodata si colega la birou.
Stabilim localul unde ne intalnim si in 20 de minute ajung acolo.

-Zi-mi tot, descarca-te, ii zic ridicandu-mi manecile ca si cum ma pregătesc de lupta.

-Am primit proiect mare si chiar nu-l pot duce singura la capat am nevoie de un partener, fluturand din gene si cu un zambet dulce ma priveste.

-Ma fac ca nu observ micile ei trucuri, iau o gura de suc si imi rotesc ochii prin local ca si cum evit discutia.

-La sfarsit se lasa cu bonus si o oferata pentru o mini vacanta, imi zice stiind ca asa imi capteaza interesul.

-Hahaha, ma cumperi sau mi se pare mie, ii spun amuzata.

- Hai Asu !!! chiar vrei sa te rog, cu tine lucrez cel mai usor, esti priceputa in asta si ti-ar prinde bine o vacanta poate iti intalnesti zeul odata ....imi spune grijulie zambindu-mi.

- Uaaauu  nu doar ca ma cumperi dar imi faci si o favoare !!! radem amandoua, deja cateva priviri sunt asupra noastra datorită chicotelilor.

- Esti incredibila!!

-Stiu ca nu-mi poti rezista, ii spun amuzata...cred ca daia ai si acceptat proiectul ....încercând sa ma abtin de la alta serie de ras....deja ma simteam ca in liceul, când făceam impreuna escapade si ne amuzam de visele noastre.

-Mi s-a zis ca este ceva dificil si cum mie imi plac provocările am acceptat insa am aflat ca are un termen limita si m-am gandit la tine.

-Inteleg Mia! stii ca te ajut doar ca mai am nevoie de 2 zile sa finalizez un proiect si dupa sunt a ta, ii spun ranjind.

-E perfect, maine la 9 avem prima sedinta, nu dureaza mult, in care discutam mai multe detalii, stiu ca este vorba despre o nava si avem cateva luni la dispozitie.

Inima a tresarit cand am auzit despre ce este vorba, pret de cateva secunde imi auzeam doar gandurile care mi-au adus aminte de Max, el era pasionat de nave, aceasta meserie il definea, era bun. Nu realizam si privirea imi era fixată pe  un cuplu de varsta a treia care isi faceau schimb de zambete.

-Nu cred ca ea s-ar simti deranjata, plus ca el chiar se tine bine...daca nu era Dave poate ma bagam si eu... spune muscandu-si buza sa nu rada.

Tresar la spusele ei si o privesc surprinsă, profita de orice moment sa ma faca sa rad, relatia noastra este puternica, ne cunoastem din liceu si mereu am fost apropiate ca niste surori.

-Nu ai sanse baby, ii spun gesticuland gratios cu mana si ne amuzam amandoua.

Mai petrecem cateva minute iar in cele din urma ne ridicam si plecam. Traficul este lejer, cazuta pe gânduri cu privire la ceea ce am discutat cu Mia, nu observ ca semaforul indica culoarea verde si aud un claxon, ma uit in oglinda retrovizoare si gesticulez persoanei din spate ca e nebuna,  acesta facandu-mi semn sa inaintez. Auzi ma trimite si la plimbare, stiu ca exagerez dar se stie ca suntem privite ca niste neindemanatice in trafic...deschid geamul si ii zic...daca te grăbești atat de tare trebuia sa mergi cu avionul. Dupa care calc acceleratia dispar, lasandu-l pe cerculet la semafor, era un Audi S8 de un albastru inchis, frumos ce pot zic dar nu mai conta la cat ma enervase.

Parchez repede si bombanind nu realizez ca vecina mea, doamna Sema este in gradina. Este vaduva de ceva timp si imi este ca si o bunica, mereu cand face placinta sau eclere care sunt preferatele mele vine si imi aduce.

-Asu, draga mea, ce ai patit ma intreaba duios vazand ca sunt incruntata.

Glasul ei ma scoate din gandurile mele si vinovata pentru neatentia mea  ma indrept usor spre ea...

-Buna ziua dna Sema, nu am patit nimic...traficul, spun incercand sa par linistita. Nu am apucat sa va multumesc personal pentru ca ati avut grija de Joy, sper ca nu v-a suparat foarte tare.

-Oricand! imi spune razand ...sa stii ca de data asta am fost mai isteata, am deschis si m-am dat la o parte si asa nu a reusit sa sara pe mine sa ma darame...ma bufneste rasul parcă o vad, ea maruntica gandindu-se la un plan pentru uriasul de Joy , chiar daca are aproape 2 ani este destul de dezvoltat si uneori si eu imi pierd echilibrul cand ma joc cu el. Mai discutam putin si imi aduce o farfurie cu placinta de visine si vanilie, ii multumesc dupa care ma indrept spre casa...intre noi avem un gard din arbusti pitici ce iti ajung pana in talie astfel discutam mai lejer fara sa ocolim curtea sa ne intalnim.

Seara am petrecut-o cu Joy la televizor, la o comedie si manacand placinta.

Iubind indirect P IWhere stories live. Discover now