Vigtigt!

478 7 2
                                    

Heeej dejlige læsere.
Hvis nogen af jer læser, udenlandske bøger herinde på wattpad. Så har i måske set, at der nogen gange er Awards, som de bøger kan vinde. Hvis man vinder, får man så et lille "klistermærke" på sit bog cover.

xlesterrx - Som mange af jer nok kender herinde fra, har taget initiativ til at gøre det samme her i Danmark. I vil kunne stemme på alle de bøger i elsker i de forskellige kategorier, og så vil der selvfølgelig blive fundet en vinder. Jeg synes selv, at det er en meget fed tanke, at have. Fordi, man måske opdager helt nye bøger, og støtter hinanden her i Danmark. Vi får skabt vores egen lille gruppe, af danske wattpad forfattere. I kan gå ind på xlesterrx profil hvor hun har lavet en "bog" med alle informationer om denne Award.

Håber at i også synes, at det er lige så fedt, og at i måske vil stemme på min bog når det hele begynder. Det vil betyde meget, hvis i ville stemme på min bog!

Kategorier som jeg gerne vil vinde, men i bestemme selv hvad i vil nominere mig i, eller hvis i vil nominere mig i noget!:
- Bedste fan fiktion historie
- Bedste romantiske historie (Min bog er ikk ret meget romantisk men whatever:D)
- Bedste ship
- Bedste mandlige karakter

Det hele står i hendes bog, hvad man skal gøre og sådan noget.

________
Undskyld, hvis der er stavefejl, har ikk rettet den igennem.
Møsss fra Lærke<33

Fucking Gunnarsen - M.GWhere stories live. Discover now