Prolog

1.6K 55 7
                                    

Det er Ella på billedet
En uge før//
Husk at trykke på den lille stjerne, det gør kun mig glad.
Undskyld hvis der stavefejl.

Mine forældre har lige sagt at vi skal flytte til Norge om en uge. Fordi min far kunne få et bedre arbejde i Norge og tjene flere penge.

Så jeg skal sige farvel til mine bedste veninder og min kæreste, jeg har ikke sagt det til dem i nu men jeg gør det i morgen. For der skal vi alle sammen være sammen, fordi jeg sagde at jeg havde noget jeg vil sige til dem. Jeg skal have slået op med Jonathan(min kæreste) fordi jeg kan ikke holde ud at have et langdistance forhold. Så vil jeg hellere have at han kan finde en nu og elske selvom det gør ondt skal han være lykkelig med eller uden mig.

Men videre til det med Norge. Vi skulle vist bo i en lille by der hedder Trofors mener jeg den hedder. På en måde glæder mig til at komme lidt væk fra Danmark. Jeg er bare bange for at jeg ikke kan forstå så meget norsk, men jeg kan gøre et forsøg på at lære norsk. Jeg håber bare at få nogle venner der oppe. Det værste vil være hvis jeg blev mobbet for at være dansker. Det værste kunne også være at det var nogle badboys/player/fuckboys er oppe. Men det allersværeste vil være at Magnus & Marius også skulle gå må den samme VGS som mig:((

_______

Heeey
Her prologen af bogen!
Jeg håber at de kommer til at kunne lide bogen!

Møøøs fra Lærke<33

Fucking Gunnarsen - M.GWhere stories live. Discover now