Capitolul 2

5.7K 427 79
                                    

* Capitolul e scurt! Maine ziua mea. Yeeeeey! In sfarsit fac 14 ani! Poimaine ziua de nume si restpoimaine fac un an de cand sunt pe wattpad. Deci voi pune un capitol si peste 2 zile! Deci nu ma luato cu 'De ce e asa scurt?'. Lectura placuta! :3 ♥

~Harry's POV:

Azi am cunoscut cea mai adorabila fetita din lume! Am prins atata drag de ea! Dar stiu ca ea vrea sa-si gaseasca tatal, deci maine mergem cu totii la politie sa vedem de cine a divortat mama ei. Din cate a auzit ea, a fost casatorita, dar au divortat inaite de nastere. Pff... Ce las!

Am terminat cu cumparaturile si i-am facut turul casei.

~Sara's POV:

Wooooow!!! Ce casa imensa! Cand cei 5 mi-au aratat camera mea... am ramas de-a dreptul socata! La fel de imensa, dar si foarte frumoasa. Louis a spus ca uneori mai venea una din surorile lui in vizita si ramanea peste noapte. Sora lui are gusturi bune la decorat!

M-am imbracat in pijamalele mele noi cu ursuleti si m-am aruncat in pat.

***

Eram in camera mea si plangeam. Mama, iar si-a adus prietenii ei cu beneficii. Eu ma ascund aici pana cand ii trece efectul de la droguri si alcool. Cand am auzit pasi pe hol am sarit din pat si am incercat sa incui usa. Prea tarziu! Intrase mama!  Am alergat in spatele patului, dar degeaba! M-a incoltit! Mi-a tras o palma

mama: De ce fugi mai nemernico! Ti-e frica de propia ta mama?! Na atunci! -spune si imi mai da o plama -Ca sa-ti fie frica de-a binelea! Din cauza ta m-a parasit Andrew! De ce trebuia sa-l vreau atat de mult pe taica-tu incat s-o fac fara protectie, doar cu pastilele alea de rahat! Mai bine nu-l intalneam ca sa nu te am!

Sara: Te rog mami! Lasa-ma in pace! -spun plangand.

Mama imi mai trage o palma si iese pe usa.

Mi-am deschis ochii speriata. Aveam lacrimi in ochi si respiram cu greu. M-am uitat la ceasul electronic de pe noptiera si am vazut ca e ora 3 dimineata. Am incercat sa inchid ochii, dar tot imi aparea imaginea cu mama batandu-ma. Langa mine era un ursulet, pe care mi-l cumparase Harry si l-am imbratisat. M-am dat jos din pat, impreuna cu acel ursulet. Poate ma primeste unul din baieti. Am deschis usor usa si am mers in camera din fata mea. Am deschis-o usor si l-am vazut pe Niall dormind ingropat in floricele. Mdea... Mai bine merg in alta camera. Am inchis usa si am mers in camera de langa a mea.

Am deschis usor usa si m-am dus in fata patului lui... Harry. De ce Harry doarme fara tricou?

"Harry? "

Harry isi deschise ochii si se uita la mine.

"Sara? De ce nu dormi?"

" Am avut un cosmar si ma intrebam daca pot sa dorm cu tine..."

Harry nu a mai spus nimic si mi-a facut loc. Eu m-am bagat langa el. L-am luat in brate si i-am soptit un 'multumesc'. Am adormit cu capul pe pieptul lui. Nu am mai avut nici un cosmar.

In cautarea tatalui meu... (Harry Styles FF) -In curs de editare!-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum