Furkan

103 6 9
                                    

Simay ile Ece de bindiler.
Hep birlikte önce çarpışan arabaya sonra gondol'a sonra dönme dolaba bindik.Saat epey geç olunca biz de haliyle yorulmuştuk.Annem bizi arayıp eve gelmemizi söyleyince hep birlikte toparlanıp eve gittik.Eve geldiğimizde Afra'nın yeğeni Ubeyde ve kardeşi Ela uyukluyordu.Tabii Afranın'da onlardan geri kalır yanı yoktu.Hamza abi gil toplanıp arabaya bindiler:( Afra şoför koltuğuna oturdu bende arkalarından acı acı baktim.

"AFRA'DAN"
Sabah her zaman ki gibi Ela'nın Ablaa diye cıyak sesi ile gözlerimi açtım.bahtsız ben:(   bugün hafta sonu idi ve babam evde idi (zaten marketimiz artık büyük olduğu için eleman kasiyer felan var dı)
Veee bugün Misafirlerimiz vaar aslında Sude'yi çok sevmem ama yine de özledim. Elaya daha fazla işkence çektirmek istemedim ve yatağıma uzun bir veda ile baktıktan sonra odayı terk ettim:(. Banyo'ya girip özel işlerimi halledip çıktım.Mutfağa girdim saat(12:09) idi.Annem masayı hazırladığı için direkt oturdum ve kahvaltıya başladım. Kahvaltıyı sessizce yapıp (ben uykulu olduğum için) kenara çekildim :) tabii annemden bir "Afraaaa" sesini duyduktan sonra kalktım ve mutfağa gidip 'bulaşık' yıkadım mutfağı toparlayıp içeri girdim hep birlikte sohbet ederken babamın telefonu çaldı "Alo Furkan tamam yavrum tamam bekliyoruz biz siz gelin." Ne kadar da kısa bir konuşma !
"Kızım"
"Efendim baba"
"Furkan gil geliyor siz uzerinizi giyin isterseniz Hanım sende giy geliyorlarmış çünkü."
"Tamam Hamza biz giymeye gidelim gelirlerse kapıyı aç gerçi o zamana kadar biz de geliriz zaten ama."
Annem ile birlikte yukarı çıkıp odalarımıza girip elbiselerimizi giydik. Ben çokta  abartılı giyinmedim.Asagi inmem ile kapının çalması bir oldu.İste o annn beklenen misafirler geldi.
"Hoşgeldiniz Yasemin"
"Hoşbulduk Hafsa" derken bende Sudeye hoşgeldin ettim ama her zamankinden soğuktu bana? Ardından Furkan pattt üstüme atladı birden onu nazikçe uyardım ve beni bıraktı "Kusura bakma afra heyecandan." Diye geçiştirdi. Ama onda da birşeyler vardı.Hep başı önüne eğikti sanki utanıyormuş yada birşeye pişman gibiydi.Neyse misafirleri içeri aldıktan sonra bende tam kapıyı kapatıyordum ki;bir ayak kapıyı tuttu.

Selamün aleyküm  sevgili okurlarım umarım bu bölümü beğenmişsinizdir.Biliyorum çok kısa ama idare edin işte :)
Bu arada bir arkadaşımın isteği ile video koydum medyaya düşünün ben müzik koydum! Çok tuhaf ama gerçekten de medya'daki  müziği dinlemenizi Şiddetle tavsiye ederim
Lütfen oy ve yorumlarınızı bekliyorum ❤️❤️💙💙💙💜💜

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ay ParçamWhere stories live. Discover now