15.BÖLÜM

66 13 16
                                    

Musab sen bizimi dinliyorsun?
"Yoo sadece yanlışlıkla kulak misafirliği diyelim."
"Hıhı kesin öyledir Musab abii:)". Simay'ın alayla karışık söylediği şeye karşın Musab biraz utandı benim de musab'ın bana yaptığı gibi onunla alay edebilme gibi bir fırsatım vardı artik... Başımı çevirip baktığımda Afra,Ece,Simay ve Miray ortada yoktu. Sadece eşyaları hüzünlü hüzünlü orada duruyorlardı.:(. Afra'yı gerçekten çok özlemiştim sesini bir an bile olsa duymaya ihtiyacım vardi. Aşk böyle bişey demek ki sigara gibi birşey. Bir an bile olsun ayrı kalamıyor insan. Ondan daha fazla ayrı kalamayarak ayağa kalktım. Ama ne tevafuk ise Musab'da benimle aynı anda kalktı tabii Hatice Sultan'ın zekası işi çözdü.
"Oğlum nereye gidiyorsunuz?"
"Usame abinin yanına!". Musab ile aynı anda söylememiz annem gili işkillendirmişti. Ama sadece bu değil daha büyük bir sorun yalan söylediğimizi açığa çıkarıyordu.
"Oğlum Usame abin burada ya!"
"Cihad benden iki tane var da benim mi haberim yok!"
"İııı b-ben su içmeye gidiyordum." Yine Musab ile ben aynı anda konuşmuştuk hakikaten Musab nereye gidiyordu.
"Ben mutfağa gidip suyumu içeyim.". Diyerek ortadan kaybolan ve herşeyi bana yıkan Musab'a bunun hesabını sorardım. Bunları bir kenara bırakarak bende bir bahane üretmeye başladım
"Ben de lavaboya gideyim." Diyerek hemen mutfağa ilerledim. Afranın mutfaktan başka bir yerde olacağını sanmam. Mutfağa doğru hızlı adımlar ile ilerlerken mutfağın kapısının önünde gizlice kızları ( Ece)'yi gözetleyen Musabı gördüm. Çakaaall arkasından gizlice yaklaşarak annemin taklit etmeye çalıştım.
"Musaaaab oğluuum ne yapıyorsun burada?". Musab adeta yerinden sıçradı tabii beni de bir gülme krizi tutmasın mı?
"Şşşt Cihad sessiz ol sonuçta ikimizin de amacı aynı!"
"Doğru haklısın Musab". Birlikte mutfağa kulak verdik. İleriden gelen Afra'nın sesi ile hemen saklanacak bir köşe aradık ve vestiyere iki büklüm ancak girdik. Bu Afra idi. Birisi ile telefonda konuşuyordu.
"Gerçekten mi geldiniz mii? inanmıyorum ikinizi de çok özledim! tamam tamam bekliyoruz.Yarın geliyorsunuz ama! Tamam Allah'a emanet ol canım." Arkadaşı ile konuşması bitince mutfağa giriş yaptı.
Ama aklımda soru işareti vardı Afra kimi çok özlemişti? Kim geliyordu?
O arkadaşı da Kimdi? Kızmıydı erkek mi? Ben bunları düşünürken Musab oradan inmişti bile birlikte mutfağa gittik. Ve başladık gözetleme ye
"Afra kimin ile konuşuyordun?"
"Sude ile en iyi arkadaşım biliyorsun."
"Eveet de noldu?"
"Geliyorlarmış yarın buraya! İkisini de çok özledim Furkan gelsin onu da çok özledim ne yalan söyleyeyim?"
Furkan da kim di? Afranın nesi oluyordu? Simay bu işaretleri sağolsun yok etti ama benim kalbimi de yok etti:(
"Afra özel değilse Furkan da kim?"
"Furkan benim için çok değerli birisi."

Selamün aleyküm arkadaşlar bu bölüm kısa oldu. "Miyaneo".:( Ama umarım beğenmişsiniz dir. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum:)
Bu arada Sude benim en iyi arkadaşım can dostumdur. Ona buradan Selamlar:)

Ay ParçamWhere stories live. Discover now