Moje scvrklé avokádo

229 17 8
                                    




Kurzívou v úvozovkách jsou psány Deadpoolovy průpovídky ke mě. Kurzívou bez úvozovek jsou psány moje odpovědi.





Wade se vracel do svého opuštěného bytu po náročné akci. Někdy ti hajzlové prostě nechtěj chcípnout a ti Rusáci obzvlášť. Zabití tohohle si opravdu po těch hodinách užil. Byl docela zvědavý, co řeknou policajti, až ho najdou s nožem v zadku.

„Hej, hej! Nechtěla bys vysvětlit, proč je můj byt opuštěnej a svět tak kurevsky nespravedlivej?"

No jasně, promiň Wade. Deadpool se vracel do jeho chladného, prázdného bytu, jelikož ho nedávno opustila jeho snoubenka Vanessa, která už prostě nedokázala snést Wadeovy akce. Věděla, že nemohl umřít, to ano, ale to, že věčně chodil pozdě a zanechával po bytě krvavé skvrny už bylo přes čáru. A to to na začátku vypadalo tak ideálně ani jeho nynější vzhled ji nevadil.

„Ale kurva vadil. Vsadím se, že utekla kvůli tomu, kdo by se kurva chtěl nechat šukat scvrklým avokádem i když má péro jako kůň?"

Ticho, Wade!

Wade se po této malé zradě...

„Malý zradě? To snad nemyslíš vážně byla to láska na celej..."

Wade se po této srdcervoucí zradě na plno vrhnul do práce, aby nemusel myslet na to, že je vlastně sám a osamělý. Občas přijal zakázku na zabití mafiánů a pedofilů, občas vypomohl X-Menům.

„Z donucení!"

A právě při jedné takové misi poznal Kate. Jednu studentku Xavierovy školy pro nadanou mládež. Kate ale byla taková... no jako on. Rebelující, sprostá a srala každého, kdo na ni promluvil. Malá osina v zadku, která se prostě jednoho dne rozhodla, že vezme ze školy krovky a vydá se do světa na zkušenou. S její schopností telekineze se jistě neztratí. Sice se občas stalo, že ji Wade našel v noci na svém gauči, sice ho zajímalo, kde kurva sebrala jeho adresu, asi u Colossea v jeho buzi deníčku, ale nechal ji být, stejně se tu akorát vyspala a pak na pár týdnů zase zmizela, dokonce mu ani nic neštípla.

Dneska asi zase zjevně nocleh neměla, protože Wade po vstupu do jeho bytu zjistil, že z pod deky na gauči zase vykukuje její blonďatá hlava. Opatrně zavřel dveře, aby nedělal hluk a přešel k ní blíž. Jedna její ruka visela dolů z gauče, a tak dostal geniální nápad. Pomalu si rozepnul poklopec, vyndal svůj nástroj a opatrně chytil Kate za ruku, kterou pomalu zvedal ke svému rozkroku. WADE!

„PST! Piš dál."

Když už se chytal položil Kateinu ruku na své péro, tak se Kate probudila.

„Ty jeden spisovatelskej kazišuku!"

Ty jeden úchylnej hajzle! Kate na něj zírala a rychle vytrhla svou ruku z té jeho.

„Kurva, Wade! Co to do prdele děláš?!" vykřikla a utírala si ruku do peřiny.

Deadpool se začal hlasitě smát. „No tak, Kate, buď hodná ke starému pánovi a dopřej mu trošku pokušení."

„Naser si, kreténe."

Deadpool se znovu zasmál, sundal si masku a plácl sebou na kraj gauč vedle ní. Jo, sundal si masku. Před ní se prostě nestyděl a bylo mu jedno, co si o něm tahle divoška pomyslí, stejně s ním nikdy šukat nebude, tak co.

„Ježíš, to je odporný," řekla Kate, sebrala ze stolu ubrousek od pizzy a znovu si utřela ruku.

„No tak, nedělej, žes ještě nikdy nešáhla na péro."

Moje scvrklé avokádo - Deadpool/OCWhere stories live. Discover now