Deel 11

83 1 0
                                    

Y/N POV

Ik trok V mee naar buiten.
'Wat ging jij zeggen?!'riep ik.
'Waarom mag ik het niet zeggen?'vroeg V.
Ik werd kwaad. Mijn ogen werden licht paars.
V wist dat ik deze keer echt boos was.
'Sorry,Y/N. Ik zal het niet zeggen als je het niet wil.'zei V. Ik zuchtte. 'V,je weet dat deze periode niet een goeie timing is om mij boos te maken.
Ik ben nu te gevoelig. Je hebt geluk dat ik me kon beheersen.'zei ik rustig. 'Wil je een knuffel om te kalmeren?'zei V schattig. Hij opende zijn armen en wachtte tot ik hem een knuffel gaf.
Ik knuffelde hem. Hij nam me op en draaide rondjes.
We waren aan het lachen.
Toen kwamen GOT7 en Lisa aangelopen.
'Kom mee nu!'riep Lisa. Ze begon aan mijn arm te trekken. 'Wat is er?'vroeg ik. 'Ze zijn in gevaar!Kom nu!'riep Lisa zenuwachtig. Ik keek naar V.
Hij keek verbaasd terug. Op dat moment voelde ik een sterke aanwezigheid in de buurt.
Ik kende die aanwezigheid 100%. Ik liep super snel naar binnen. Ik zag Chanyeol op de grond.
Woozi en G-dragon probeerde te vechten,maar ze waren al ernstig gewond. 'Wel,wel of het niet mijn prinses is.'zei hij moet een enge stem.
' Doyoung.'zei ik geïrriteerd. Hij kwam naar mij en aaide mijn wang. 'Altijd die zelfde gezicht.
Pijn,woede,schuldgevoel,schaamte en bang. Je weet wat ik wil,maar wil het niet geven. Ik wou jou vrienden geen pijn doen,maar ze vielen mij eerst aan.'zei Doyoung. 'Ga van haar weg!!'riep Youngjae.
Doyoung keek diep in mijn ogen en zei: 'Wat ik ook heb gehoord is dat weerwolven jou mates zijn.
Zijn zij het?'vroeg hij. Ik knikte.
'Ha,weerwolven. Juist de vijanden van de draken.
Wat grappig.'zei Doyoung. 'Je bent hier gekomen omdat het nu de tijd is waar ik gevoelig ben.'zei ik.
'Wauw,bravo.Dat had ik al verwacht van jou.'zei Doyoung. 'Alleen ben jij vergeten dat ik ook snel boos kan worden.'zei ik.
'Dat weet ik,maar je kunt mij toch nooit pijn doen.'zei Doyoung. Ik keek naar Woozi die nu tegen de muur leunde en naar ons keek. Hij gaf mij een geruststellend blik. Ik draaide me om en liet mijn geneeskrachten werken. Woozi,Chanyeol en G-dragon werden genezen. GOT7 en Lisa keken verbaasd naar mijn gedrag.
'Waarom doe je niks?Hij heeft toch jou beste vrienden gewond gemaakt?'vroeg Yugyeom.
'Ik ken ze en ik weet dat ze hem eerst hebben aangevallen. Doyoung vecht nooit als hij niet eerst wordt aangevallen.'zei ik. Doyoung grimlachte.

'Wie is hij eigenlijk?Waarom laat je hem gewoon?'vroeg Jinyoung. 'Dat zijn jullie zaken niet.'zei ik. Ik wou weglopen,maar ik bleef staan toen ik Mark's woorden hoorde. 'Niet onze zaken? Ben je nu echt serieus?We zijn jou mates.We willen weten wat er aan de hand is. We zijn bezorgd,maar je duwt ons altijd weg. Weerwolven.Ja,dat zijn wij,maar denk je niet te veel aan jezelf.Drakengodin of niet kun je ons gewoon niet behandelen als jou mate.
Als je dat niet kan doen nu is dat niet zo erg,maar zeg alsjeblieft iets tegen ons. Wij zeggen niks,maar dat betekent niet dat we niks voelen.'zei Mark.
Iedereen was stil. Niemand kon iets zeggen na dat.
Jij wist niet dat GOT7 zo voelde,maar wat moet je nu doen? Kiezen voor mates of je eigen volk de draken en enige zus.

The badboys GOT7Where stories live. Discover now