GİZLİ PLAN

528 35 22
                                    

Adrien'dan
Eveeet! Paris'e geldik. Tabi ben buna sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum. Yine baskı içinde yaşamaya devam edeceğim. Neyse şimdi Marinette ile birlikte Usta Fu'ya gideceğim.

             *                *             *
Planda neredeyse bütün görev Marinette'in. Ben sadece babamın evden ayrıldığı saatleri söyleyeceğim eğer bir aksilik olursa da haber vereceğim. Plan şu;
Şimdi ben babamın öğlen saat 13.20'de hazırlamakta olduğu sunum için evden ayrıldığını söyledim. Ters giden bir durum olursa haber vereceğim. Marinette de babamın evde olmadığı bir saatte gelecek ve babamın kwamisini alacak. Ona da haber verdik (hatırlıyorsanız birbirlerini hissedebiliyorlardı [Taş Yürek Part 1] ),kararlaştırdığımız saatte orada olacak.
Not: Planı ben yaptım çok zekiyim değil mi?
-Hayır.
            
                    *        *       *
Saat 13.19 ve babam hazırlanıyor. Planda bir değişiklik yaptık, Marinette sanki benle konuşmaya gelmiş gibi yaptı, babam gittikten sonra ikimiz birlikte babamın kwamisini alacağız.
                
                    *           *          * 
Babam gitti ve kwamiyi aldık. Şu anda Usta Fu'ya gidiyoruz. Ve geldik. Ve verdik.
Bir bölümün daha sonuna geldik(çok kısa bir bölüm ). Bir dahaki bölümde hakkında spoiler verdiğim bence çok önemli bir olay gerçekleşecek. Ben de yazmak için çok sabırsızlanıyorum ama ne yapalım. Bu arada kararsızlığın simgesiyim resmen. Planımı yazı olarak atıyorum.
         18 Mayıs Cuma
   10. Bölüm
-Geziden geliyorlar. Usta Fu plan hazırladı ( Tabii ki de ben hazırladım sabah sabah aah neden bu kadar zekiyim).
-Onu yapıp Nooro mudur Noroo mudur Nooroo mudur Nuruu mudur Nuuru mudur Noro mudur Nuru mudur onu alıp gelecekler.
!!!!!SON MADDEYE DİKKAT!!!!!         

SADECE BİR ŞARKI (Adrienette)  حيث تعيش القصص. اكتشف الآن