HAWK MOTH'UN KİMLİĞİ

682 35 6
                                    

Marinette'ten
Yine bir okul çıkışı ve yine biz...
Nino, Alya, Adrien ve ben şehrin sokaklarında dolaşıyorduk. Bir anda aklıma gelen şeyle Adrien'a baktım. O da tahmin ettiğim gibi kafasını benim olduğum tarafa çevirmiş bana bakıyordu. Burası Usta Fu'nun olduğu yerdi. Ve bizim şu an Hawk Moth'un kimliğini söylememiz gerekiyordu. Hemen Adrien'a kaş göz işareti yapıp sırtım ağrıyor bahanesiyle içeri girmemiz gerektiğini anlattım. Sakarlık yapmadan nasıl yapabildim acaba? Neyse şimdi konu bu değil. Adrien da planıma uyup sırtının ağrıdığını söyledi. Neyse ki Usta Fu bir tabela bağlamıştı ve gerçekten bir masaj salonu olduğu sanılıyordu. Usta Fu'nun yanına gidip Hawk Moth'un kimliğini söyledik. Usta da bir plan yapacağını söyledi.
Biliyorum çok kısaydı ama azıcık spoiler vereceğim.
Spoiler 1
Hawk Moth'un kwamisini Mari alacak.
Spoiler 2
Yine yaratıcı zekamı kullandığım bir alan: kitabın adını neden ''SADECE BİR ŞARKI '' koyduğumu merak etmiş olabilirsiniz. Çizgi dizinin şarkısı aracıyla önemli bir olay olacak. Yani... bence öyle.
Spoiler 3
Kitap Adrienette kitabı ama Alya ve Nino da birlikte olacak.
Bu arada son bir sorum olacak. Siz Luka'yı sevdiniz mi? Luka'yı biliyorsunuzdur ama ben yine açıklayayım. Luka dizinin yeni karakteri, Juleka'nın da kardeşi (yanlış hatırlamıyorsam).Ve bence Marinette'in aklını bayağı bir karıştırdı. Zaten en son yazdığım şey yüzünden sevmiyorum ben de. Ama dikkat ettiğim kadarıyla 13. yani bir bölüm sonra göremedim.

SADECE BİR ŞARKI (Adrienette)  Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ