-10- ŞEHİR TURU

6 0 0
                                    

SONUNDA ŞEHRE ULAŞMIŞTIK. BU ŞEHİR HİÇTE ÖYLE MÜGE ABLANIN ANLATTIĞI BİR FELAKETİ ATLATMIŞ BİR YERE HİÇTE BENZEMİYOR. HER ŞEYDEN ÖNCE İNSANLAR FAZLA NEŞELİ.ACABA MÜGE ABLA BİR AYRINTIYI UNUTTU DA BİZE EKSİK Mİ ANLATTI? HER NEYSE BİRDEN KARŞI EVİN DUVARINDA BİR RESİM GÖRDÜM. MÜGE ABLAYA BİRAZCIK BENZEMİYO DİYEMEM AMA FARKLILIKLAR VAR. DİĞERLERİNDEN AYRILIP BROŞÜRE BAKMAYA GİTTİM.

ŞUNLAR YAZILIYDI:

SEVGİLİ PRENSESİMİZ MÜGE ÇOKBİLEN, 13 SENE 5 AY ÖNCE KAYBOLMUŞTUR. ONU BULANIN VEYA BU RESİMDEKİNE BENZER BİRİNİ GÖRENİN O KADINI NEREDE NE ZAMAN GÖRDÜĞÜNÜ BİZE SÖYLEMESİNİ RİCA EDİYORUZ. 

MÜGE ABLAYA BUNU SÖYLEMELİYDİM. HEMEN ETRAFA BAKMAYA BAŞLADIM. SONRA MÜGE ABLAYI GÖRDÜM. PELERİNLERİN OLDUĞU BİR DÜKKANA GİRİYORDU. HERHALDE KENDİ İÇİN PELERİN ALACAKTI. AMA ONUN ARKASINDAN ORMANDA BİZE SALDIRIP ONU KAÇIRMAYA ÇALIŞAN KIZIN GİRDİĞİNİ GÖRÜR GİBİ OLDUM. HATTA GİRMEDEN ÖNCE ETRAFINA BAKTI VE ÖYLE GİRDİ. HER YERDE ALABALIK VARDI. SÜREKLİ İNSANLAR GEÇİP GİDİYORDU. KALDI Kİ BENİM BOYUM 1.52 ANCAK VARDIR. Neyse hemen insanları ittire ittire o dükkana ulaşmaya çalıştım. Ulaşınca hemen kendimi kapıdan içeri attım. Burası küçük bir milyoncuydu. Etrafa bakınarak gezmeye başladım. Etrafta bir sürü şey vardı. Derken birden bire bir el omzumu kavradı. Hemen korkuyla arkamı dönünce Müge ablanın bir pelerine sarınmış kılıkta bana gülümseyerek baktığını gördüm.'Hadi şunların parasını verip çıkalım. Sarayın yolunu biliyorum.'Tamam diye cevapladım. Ödemeyi yapıp dükkandan çıktık. Ve hemen bizimkileri aradık.Hepsi ayrı yerlerdeydi. GÜLŞEN İLE HÜLYA'yı bir ayakkabı satıcısının , Şükran bir pastanenin ve diğerlerini de topluca yemek dağıtan bir masanın yanında bulduk. Bizimde karnımız çok açtı. Bizde masaya oturduk ve yemek getirdiler. Meğer sipariş almıyorlarmış. Herkese bedavadan aynı yemeği veriyorlarmış.

Bu yemeği yedikten sonra hemen biraz erzak alıp(balık,tavuk ve artan pilavları) hemen yola çıktık

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu yemeği yedikten sonra hemen biraz erzak alıp(balık,tavuk ve artan pilavları) hemen yola çıktık.3 saat boyunca aralıksız yürüdükten sonra geceyi geçirmek için durduk . Hülya hemen balıkları kızartmak için ateş yaktı. Yanlız başına odun toplamaya gitti bizde kamp alanını kurmaya başladık. Hülya sonunda geldi ve balıkları kızarttı. Sonra herkes yataklarına çekildi. Derken yan çadırın fermuarının açıldığını duydum. Yatakta doğrulup hemen bizim çadırın fermuarını açtım. Gamze ile Derya' yı uyandırmamaya dikkat ederek hemen dışarı çıktım. Ormana doğru ilerleyen bir gölge gördüm. Hemen kristalimi çıkarıp ilerlemeye başladım. Sonra gölge birden ilerlemeyi bırakıp hemen arkasını döndü. Şaşırmıştım. Bu Hülyaydı. Bana sus işareti yaptıktan sonra yanıma gel işareti yaptı. Kristalimi cebime sokup yavaşça ilerleyerek onun yanına ulaştım. yere oturup konuşmaya başladık. 

HÜLYA- Ablamın bunu bana daha önce söylemesi gerekirdi. Bu benim hakkımdı. Ama o kardeşine değil arkadaşlarına söylemiş.

BUSE - ama bunun senin iyiliğin için olduğunu da söyedi. Eğer daha erken söyleseydi oraya gidelim diye tuttururdun.                                                                                  

HÜLYA- ama bunu öğrenmeye hakkım vardı! ben artık tutturacak ağlayıp sızlayacak bir elet diyilim. 13 yaşındayım lan ben! daha ne zaman söylesin!

BUSE -hülya sessiz ol.                                                                                                                                                           HÜLYA-nedenmiş o!?

Ona bir ses duyduğumu söyledim. Şaşırdı. Sonra  sesin adım sesleri olduğunu fark ettim. Çok hızlı yürüdüğünü duymuş olmalı ki Hülya hemen kristalini çıkardı. Bende elimi cebime attım ve kristalimi tuttum. O anda ağaçların arasından bir gürültü geldi. Ardından beyaz bir şey atladı. Bu bir aslandı. Ama her yeri zincire vurulmuş gibiydi.Kuyruğunda dikenler vardı. Biz de hemen dönüştük. Ve  ben kılıcımı hülya'da asasını çıkardı.Ben ona doğru koşacakken birden üstümden atladı. ve HÜLYA İLE ARAMA GİRDİ.

O AN ANLADIM Kİ BU ASLAN HÜLYA NIN PEŞİNDE

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

O AN ANLADIM Kİ BU ASLAN HÜLYA NIN PEŞİNDE. ASLANIN SIRTINA ÇIKMAK İÇİN BACAĞINA TIRMANMAYA ÇALIŞTIM. AMA KUYRUĞUNU BANA SAVURMASIYLA  UÇTUM VE AĞACA ÇARPTIM. KAFAMDAN , GÖZLERİMDEN HERYERİMDEN KANLAR SÜZÜLÜYORDU. BU HİS ÇOK ACIYDI. BİRDEN GÖZLERİM KARARDI.............................

Sihirli MaceraHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin