-1-GİZEMLİ OLAYLAR

17 0 0
                                    

BEN BUSE. Ortaokul 7. sınıf öğrencisiyim.bu gün -ALLAHIN İŞİ-

bütün dersler boştu. böylecehiç çalışamamış olduğum müzik sınavından da kurtulmuş oldum. eve dönerken yine arkama baka baka ilerliyodum. nedenını ıstersen anlatayım




-1 hafta önce-

o gün acayip yağmur yağıyordu.okuldan bile erken gönderdiler bizim sınıfı çünkü hademe mahmut abi vanaları açık unutmuş.kısaca izim katı su bastı.sabah sınıfa gelince aslında 1-3 milimetre kadar derindi ama öğretmenler biz sizin yaşınızda iken........  konulu bir konuşmaya başlamaz mı. taaaa ki 5.ders fen öğretmenin ayağı kayıp da düşünce bize de olmasın diye eve gönderdiler. o akşam yatakta uzanmış kitabımı okurken ormandan bir çığlık duydum . 1-2 saniye sürdü bu çığlık. sonra mavi-beyaz-sarı-yeşil-mor-kırmızı renkleri parladı neden bilmiyordum ama o andan beri kendimi izleniyor gibi hissediyorum.



İşte o zamandan beri arkadaşlarımla plan yapıyoruz.bu hafta sonu nihayet o ormana gireceğiz. ben bunları düşünürken

Şükran Mehtabı arayıp aramayacağımızı sordu. 

Şükran-Buse iyi değil gibisin aç mısın yine offfffff. tamam istersen benim simidimi yiyebilirsın .seve seve paylaşırım 

BEN- Yok ya 3 tane yumurta yedim sabah ne açı.

Şükran-vallah sen genelde hep aç olursun .ama sana çok imreniyorum biliyor musun. her sabah 3 yumurta bitiren biri nasıl 42 kilo olur,nası.......

2 DAKİKA SESSİZ OLUN LAN. diye bağırdı Gülşen.

-Mehtap,cım

..........................

- ya hani bizim Busenin evinin yakınında orman var ya

..........................

-Hah, işte oraya biz kısa bir araştırma yapmaya giticez sen degelmek ister misin diye merak ettik de.

...........................

- Şükranda geliyor evet,evet,neyse kabul mu?

............................

-tamam canım iyi geceler CUMARTESI GECESI SAAT6 DA Buselere gel ordan gideriz.

-tamam mı ?

.............................

-tamam canım iyi geceler.

telefonu kapatıp bize döndü. 'kızlar bu iş tamam.Ama sakın ışıklardan,çığlıktan falan bahsetmeyin.Tanırım ben Mehtabı,şimdi korkar da gelmez.'

Ben-kızlar bence şimdi bir kere bi 10 dakikacıklığına gidip ormana bakalım. belki bişey buluruz.   

şükran-ne gibi? sende iyice anime karakterine döndün. Hep bir macera. Hep bir aksiyon.Tamam kanka gidelim ama ilk ben giricem ormana ve videoya çekcem.

Ben-canım arkadaşım!.....da.....neden videoya çekcen?

ŞÜKRAN-Belki garip bişey olurda bunu kanalıma yüklerim.anladın mı?

Gülşen-bende birden girmek istemeye başladım .hadi gelin.

ORMANIN KÜÇÜK BİR RESMİ

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

ORMANIN KÜÇÜK BİR RESMİ

BEN-Kızlar korkuya yer yok!hadi Şükran.

Şükran-Tamam 15 dakika içinde gelmezsem arkamdan gelin beni yanlız bırakmayın.Tamam mı?

bunu söyleyip ormana girdi. bende arkasından gitmek istiyordum aslında da.....

işte korkunun gücü.bizde elimizde sopalarla beklemeye başladık.

ama nerdeeee....... Gidiş o gidiş.

Biz kendisini beklerken ormandan yine bir ışık.Ama bu seferki sadece mavi.

biz ışığa  bakarken birden yine bir çığlık yükseldi,bu seferki tam 2 saniye sürmüştü.Ama bu Şükranın çığlığı değildi.ben ve Gülşen bakıştık.ne olmuştu orada?



ŞÜKRAN'IN AĞZINDAN

Ormana girdikten sonra hemen telefonu çıkarıp kayda başladım.

-Merhaba arkadaşlar ben ............... kanalından Şükran,  bildiğiniz üzere İzmir  de geçen hafta büyük bir fırtına oldu.Bu fırtınanın olduğu akşam bu ormana birkaç metre yakında oturan arkadaşım Buse ışıklar ve çığlıklar duyduğunu iddia etti.bende paranormal olaylar vardır diye buraya geldim. Evet bu kadar konuşma yeter.biraz dolaşalım ve etrafa bakalım.

bunları söylemenin ardından dolaşmaya başladım.birden arkamda bir dal kırıldı.

-Kim var orada!

arkama döndüm ama kimse yoktu .Biraz daha yürümeye karar vermiştim ama 5adım atar atmaz yerde duran bir şey gözüme çarptı.elime aldım ama ne olduğunu anlayamadım. 

derken arkamdan yine birkaç tane dal kırıldı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

derken arkamdan yine birkaç tane dal kırıldı. üstelik biri bana doğru koşuyordu. titreyerek arkamı döndüm.dönmez olaydım.bir gölge üstüme atladı.tekmeleyiy kenara attım.ve gerçekten bir gölge olduğunu fark ettim.simsiyah,uzun.sıska biri.adam mı,kadın mı o da anlaşılmıyor.

Neyse ,bana doğru tekrar koşmaya başladı,aynı anda az önce bulduğum ve ne olduğunu anlamadığım şey birden ışık saçmaya başladı.Gözüm kamaştı.Ama ışığın bütün ormana yayıldığını hissettim. Birde çığlık duydum. bu çığlığın o gölgeden geldiğine eminim.

aynı anda arkamda birinin olduğunu hissettim.arkama döndüğüm zaman başka bir gölge daha olduĞunu gördüm.ve üzerime geliyordu.Aynı hamleyi 2.defa yapabilir miyim acaba diye geçirdim içimden.Ben böyle düşünürken gölge çoktan yanıma varmıştı............



SİZCE NE OLACAK?ŞÜKRAN BU OLAYDAN KENDİ BAŞINA KURTULABİLECEK Mİ?YOKSA ARKADAŞLARI BUSE VE GÜLŞEN ONU KURTARMAYA MI GELECEK?YADA AYNI IŞIK HAMLESİNİ BİR KEZ DAHA YAPICAK MI?BU SORULARIN CEVABI 2. BÖLÜMDE!NELER OLDUĞUNU MERAK EDİYORSAN KİTABI OKUMAYA DEVAM ET!

Sihirli MaceraHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin