-8- BÖLÜNEN AYLAR

5 0 0
                                    

Yukarı bakarken ayın 8 e bölündüğünü fark ettim . 

ışıkların 5 tanesi bulunduğum ormandaki farklı noktaları işaret ediyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

ışıkların 5 tanesi bulunduğum ormandaki farklı noktaları işaret ediyordu. 1 tanesi tamda üstümü aydınlatmaya başladı. ardından bana doğru yaklaşan bir şey gördüm. Hemen  yana atlayarak kurtulabildim arkama baktığımda bana yaklaşan şeyin bir çukur oluşturduğunu fark ettim.  o kadar hızlı çarpmıştı ki her yer duman ve kıvılcımla doldu. dumanlar dağılırken bende biraz yaklaştım ve ne olduğuna bakmak istedim .Ama bir el beni omzumdan kavradı. Bu el arkadaşımın eliydi.Ama arkamı dönünce onun kanlar içinde olduğunu gördüm. ben ona dönünce o hiç bir şey söylemeden sadece beni süzdü. Sonra o az önce bir şeyin düştüğü yere gözü takıldı. Beni bırakıp oraya gitti.Elini atıp çıkardığı şey benim kristalimdi.

anlatmaya biraz mola verip kolyesini bize gösterdi.

anlatmaya biraz mola verip kolyesini bize gösterdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

bu kolyenin şekli eskiden başkaydı. -diyerek konuşmasına devam etti- tek taş yüzük gibi tek bir elmas vardı ortasında ama ben 13 yıl içinde güçlendiğim için kolyemin şekli değişti. gücü arttı.neyse ondan sonra tek taş kolyemi bana verip üvey ablalarının peşinde olduğunu söyledi .meğer beni korumak için onlarla dövüşmüş. ama yenilmiş. Bana saraya saldırıp yok ettiklerini annemle babamı öldürdüklerini söyledi. sadece küçük kardeşime dokunmamışlardı.onu da yanında getirmiş benim kucağıma verdi ardından ellerini açıp dedi ki :

-' Sizi dünyaya yollamalıyım. orada yetimhanelerde bakılır ve beslenirsiniz. elveda arkadaşım'.    o anda arkasında üvey ablaları belirdi.onlara doğru koşması gördüğüm son şeydi. müge abla kafasını kaldırdığında :

- Üzgünüm Hülya.Söylemem gerekirdi. kolyesını çıkarıp isterseniz hemen şimdi gidip bi bakalım. sonra hiç bir şey demeden kolyesini iki eliyle tutup mırıldanarak ;                                                                  -regnis aliis alia regna aperi nobis

birden her şey kamaştı , ve beyaz parıltılı bir tünelde aşağı düşmeye başladık. 

Sihirli MaceraHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin