First Time We Met. Chap 1.

48 0 2
                                    


Jag vaknar till. Det är varmt och solen strålar starkt igenom mina stängda persienner. Jag sätter mig upp i sängen och bara njuter. Mitt rum luktar vår och blommor. Men det är bara för att jag har bytt sänglakan och städat.

Jag sätter mig vid sängkanten och sträcker på mig, jag kliver upp och sätter på kaffet. Och bara njuter utav att sommaren är här. Jag sätter mig på min lilla balkong med min varma kopp och bara njuter av vädret och kaffet.

Jag scrollar igenom min telefon och läser nyheterna och tittar om någon har lagt upp något roligt på facebook medans jag dricker min kopp med kaffe.

Sitter och tänker om jag ska hoppa in i duschen, fixa mig och gå till stranden eller någon park och läsa någon härlig bok. Jag älskar att läsa. Det får mig på andra tankar.

Sagt och gjort. Jag hoppar in i duschen, duschar, tvättar håret och kroppen.

Ställer mig vid garderoben och tittar igenom mina kläder.

- Hm, vad ska jag ha på mig? Klänning eller någon kjol med någon fin tröja, tänker jag och ler knasigt.

- Beslutsångest, tänker jag. Sagt och gjort det blir en kjol med en vit tröja och några guldsmycken till det. Jag packar min lilla ryggsäck med böcker, ritblock, pennskrin och vatten.

Kliver ut från lägenheten, låser efter mig och sätter på mig hörlurarna och går mot stan.

När jag är ute och går ser jag en massa söta små fåglar, gamla pensionärer med sina partner eller sina småhundar och promenerar i det fina väder. Jag ler mot alla jag ser. Jag känner mig ganska bra humör.

Jag ser ett gäng spelar basket. Jag ser en kille. Han har mint färgat hår och är ungefär 1,76 lång. Jag ler mot killarna som spelar basket och går vidare. Killen som hade mint färgat hår tittar på mig och ler, det märker jag. Men jag fortsätter min väg mot stranden och låtsas som ingeting har hänt.

Stranden. Världens mysigaste ställe att vara på, bara att läsa en bok och bara njuta. Påvägen köpte jag en frapino coffee som var kall

-Perfekt till nu när det är varmt, ler jag och tänker för mig själv.

Jag tar av mig hörlurarna och tar av mig skorna, tar fram min bok och sätter mig på sanden och öppnar boken. Boken är en av mina favoriter, den har jag läst minst fem gånger. Den handlar om ett par som har haft det svårt i sina liv. Och dom kämpar varje dag för att dagarna ska bli bättre och att deras förhållande ska bli starkare.

- Åh denna boken är min favorit hör jag mig själv säga högt och bara sprattlar med benen av lycka och skrattar.

Jag vänder mig om och ser killarna som spelade basket innan. Dom är här också men dom bara promenerar förbi.

Jag tittar efter killen med mint färgat hår. Men jag såg inte honom.

- Han var så söt, tänkte jag. Och fortsätter att läsa på min bok och dricker min kalla goda frapino.

Jag sitter lutad mot en stor senbumling som finns på sandstranden. Sen ser jag hur det blir som en stor skugga framför mig.

Jag tittar upp och försöker se varför det är en stor skugga framför mig. Utav det möts jag med en kille 1,76 lång, mint färgat hår och ler mot mig lite nätt.

Jag hoppar till, och typ tappar hakan.

- Förlåt skrämde jag dig?, säger han

- V-v-v-va Nej nej skrattar jag lite osäkert med kinder röda som jordgubbar.

First Time We Met.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα