1. Sfârșitul Inceputului

0 0 0
                                    

*bip...bip...bip*

Astea erau ultimele sunete pe care le auzeam... O fac pentru el, il iubesc!
Eram pe masa de operatii si asteptam sa il salvel pe...el. Cel care m-a rănit cel mai mult, dar care m-a facut sa știu cum e sa trăiești... Nu doar sa exiști. A meritat, merita tot ce fac. Îl vreau în viata, il vreau bine.

Doctorul: Pregătește anestezia. Aduceți celalalt pacient.

În momentul acela am întors capul și l-am văzut pe el stand pe o targa, plin de sânge și cu 3 impuscaturi în zona pieptului, una din ele ajungandu-i în inima. Sper sa îl salveze, nu vreau sa mor degeaba, măcar el sa trăiască.

În scurt timp mi-a făcut anestezia. Vedeam o lumina alba, apoi toate amintirile cu noi îmi reveneau în minte. Cum a început totul? A da....ploaia cu glonturi din fosta fabrica de mobile, când banda Penetraitors a venit peste noi și mi-a omorât toți oamenii, abia am reușit eu sa scap. Știam ca Penetraitors vor fi pe  urma mea asa ca a trebuit sa ma mut din România în America.

REWIND... DE LA ÎNCEPUT!

Sunt Rebeka Catherine Damian... Pe scurt Beka sau Kitty, cum îmi mai spun prietenii. Am 17 ani, 81.70, sunt slaba, dar cu forme. Am parul brunet pana la fund, ochii căprui și buzele destul de mari....stiu la ce va gândiți... As fi putut fi fototmodel...ei bine.. Nup... Deoarece sunt regina motoarelor și șefa unei benzi numite Blair deci trebuie sa rămân ascunsa.

My bad girl angelWhere stories live. Discover now