Hoofdstuk 6

65 8 0
                                    

P.O.V Daniel.

Eindelijk had ik Carlee in mijn handen na al die eeuwen. Ik was zo gelukkig. Een van de agenten kwam naar ons toe en vroeg of we mee wouden komen. Ik was benieuwd wat ze van ons zouden willen.

'We brengen jullie thuis en daarna gaan wij aan het werk!' Zei een van de agenten hij is super breed en een kleine buikje die op zijn hoofd leek net zo klein. We volgde de politie mannen. Na 10 minuten waren we thuis gekomen. Carlee was me voor met bedanken helaas..

Onze ouders kwamen naar buiten rennen, ik keek mijn vader niet aan ik was bang om te gaan schreeuwen. Mijn moeder knuffelde ons een voor een. 'Gelukkig zijn jullie nu thuis, ik was zo ongerust!' Snikte mijn moeder. Carlee knuffelde haar waarna we naar binnen liepen. T was een lange, zware dag geweest. 'Ik ga ff douchen!' Riep ik terwijl ik naar mijn kamer rende. Ik pakte snel wat kleding enzo en liep naar mijn eigen badkamer toe.

Poeee hier is echt een bom omploft. Ik begon te lachen, wat ben ik toch een kluns. Ik stapte snel de douche in.

P.O.V Carlee.

'Mam ik ga ff hardlopen, en straks douchen.' Zei ik terwijl ik de trap op liep om sport kleding aan te doen.

Ik trok een sport bh over mijn hoofd heen en deed een korte sport broekje aan. Ik rende snel de trap af en deed ook snel mijn sportschoenen aan en liep rustig naar buiten, de zon ging bijna onder mooiste tijd om te gaan hardlopen.

Ik begon te rennen. Ondertussen werd mijn hoofd leeg, dat had ik wel nodig. Na 5 km hardlopen begon ik naar adem te happen. Opeens kwam er iemand voor me staan.

'Heey!' Zei een onbekende. OMG hij is echt knapp. Ik keek om me heen, ja hij heeft t tegen mij. 'Hee.' Zei ik terwijl ik een hand door mijn haren haalde.

Ik zag dat hij een flesje water bij zich had. Oo wat stom ik was helemaal vergeten om water mee te nemen! Toen hij merkte dat ik naar t flesje water keek gaf hij hem aan mij. 'Hier mag je hebben, ik ben toch al net aangekomen thuis.' Zei hij wijzend op een grote witte mooie huis. 'Wauw, prachtig!!' Hij begon te lachen. 'Ik heb hem lang genoeg gehad, jij mag hem hebben' Ik begon dit x te lachen. 'Trouwens bedankt voor t water!' Zei ik terwijl ik de dop van t flesje haalde en begon te drinken. Mmm, ik merk nu pas hoe lekker water wel niet is.

'Ik ben Dave.' Zei Dave terwijl hij een hand uitstak. 'Ik ben Carlee.' Zei ik en sloeg zijn hand weg en gaf hem een knuffel. 'Ik ga maar eens naar huis, t is al laat!' 'Wacht, mag ik je nummer?' Zei Dave. Ik knikte en pakte zijn mobiel uit zijn zak en voegde mezelf toe in zijn mobiel. Nadat ik klaar was zwaaide ik naar hem en rende terug.

Toen ik thuis aankwam stapte ik meteen onder de douche. Nadat ik klaar was met douchen sprong ik mijn bedje in en dommelde in een dromeloze slaap.

-

Ik heb dit hoofdstukje speciaal voor een vriendin geschreven en geuppt omdat ze heel graag wou dat ik veder zou gaan. Anders was ik volgend jaar nogsteeds niet klaar ;-) Vote & Comment.

Dream! (Voltooid)Where stories live. Discover now