SİKİKOPASICAPİÇUSLAR

18 1 0
                                    


Bi anadolu lisesinden mezun olsamda aslında ilk okul girişim bir imam hatipteydi -He amk imam hatip ne şaşırıyon. Kodumun sığları ya- İmam hatiplerin bazıları gerçekten iyi eğitim versede çoğu sadece kız ve erkekleri ayırıp iki cinsinde birbirine merakı kabartılıp en olmadık tiplerin sadece meraktan bir araya geldiği aptal bir ortam oluşuyor. -Tipsiz olduğum için bu bana yarıyodu neden okul değiştiridim aq ben yaaaa (:/)- Kızlar erkeklerin bunun ki büyük mü bununki küçükmü muhabbeti dönerken erkeklerde "Off olum Aslın göte bak ben o götü varyaaaaa oy oy oy ooooooooooooy yavrum benim uf sen ben pırçeskafqgqgasd" sonlara doğru seviye öyle bi düşüyor ki adam artık 21.yy dili unutup ilk çağların dilini konuşuyor orrospu çocuu eline tebeşir verince tahtaya yazmak yerine gidip kazan dairesine yazılar yazıyo. Doğal tabi bu geri evrimleşmenin etkileri bunlar hep, hem o çağda tahta mı vardı. Ha bide piçler tuvalete yazıyolar eski sevgililerinin numaralarını arada toplaşıp arıyoduk orospuyla konuşur gibi konuşuyoduk. Böylece o orospuyu bizim elemandan ayrıldığı için pişman ediyoduk. Bu iyliğin bedeli yoktur erkekler arasında. -Ne sandınız amk bitek kızlar mı işbirliği yapıyorsunuz bizde bişeyler yapıyoz beraber ama söylemiyoz ama yine iyisini benden öğrendin.- Tabi işin kötü tarafları da var bazı orrrruuuuuuuuuuuuuuspu çocukları gelip kendi numaralarını yazıyorlardı. Bre amına kodumun senin numaranın ne işi var amınaa kodumun kapısında ibnetor? Topsun desem yok amına koyim topun ne işi var imam hatipte. İbnenin evlatlarını arıyorduk erkek sesi çıkıyor ulan bazıları bide büyük "Aloooo" diyoduk "Efendim yavrum " diyolardı piçler. Tabi erkek sesi gelince bizde "Pardon abi" diyoduk yavşakları geri adım atarmıııı illa bizi sikecekler " Sana pardon bebeğim" diyolardı. Olum o muhabbetin tam bi rus ruletiydi amına koyim neler neler geliyodu varyaaa aaaay ay ay. Laf tuvaletten açılmışken devam edeyim bari o efsane konuya gireyim. Sıçıp bırakanlar. Ammmıcasınıııı kafasını araba camına sıkıştırıp yardım için itfayeciği çağırıp itfayeciye ***** evla.............................................................................................. çocuuuu yaratıcılığım hat safaya çıkıp bazı terimsel hatalar yapmamak için bu kısımları biraz kendime sakladım gün gelir lazım olur başkasına derim pezevenk benden görüp bana söylemesin diye boş bırakıyorum. Herneyse bu piçler arkalarında bir iz bırakıp kendilerinin ölümsüz olacaklarını sandıkları yeri tuvalet sanıyorlar. Halbuki yavşak dönüp ne iz bıraktığına baksa aslında ne olduğunu görecek. Ardınada bıraktığı tek şey 1.dereceden aile yakınlarına kulak çınlaması bu kadar. halbuki bir tas su dökse faydalarını saymakla bitiremem mesela;

BİR.Pislik olamadığı için içeride sinek olmaz.

İKİ.Gırtlağını yakacak kadar sidik kokusu olmaz -O sikik götlüler bunu anlayamazlar ama-.

ÜÇ.Ayakkabıların kirlenmez.

DÖRT.Ardından gelen kişi "Oh temizmiş bari" diyip rahatça işini görür ve hepimiz biliyoruz ki hepimiz tuvalete girerken bizden önce ki kişiye bir güzel söveriz buna kendimizi en başından hazırlarız, bu sebeple tuvalete girip sövmeyen kişi kendisiniden önceki kişiye cennetten VİP bilet aldıracak kadar dua etmiş sayılır. ÖNEMLİDİR.

DÖRT. Ve en önemlisi 1.dereceden aile yakınlarının kulakları ÇINLAMAZ!!.

Gel gelelim 2. en sevmediğim şeye tuvaletten çıkmayan sikikopasıcapiçuslar (siki kopasıca piçler). Sikikopasıcapiçusların tabiatı tuvalettir öyle ki bu türün mensupları bu yerleri çokça işgal ederler. Hayatlarını genellikle tuvalet içinde geçirirler. İçeride ise ne yaptıkları isviçreli bilim adamlarının çözmediği nadir doğa olaylarından bir tanesidir. Sikikopasıcapiçusların diğer cinslerden ayıran en büyük farklılıkları ellerinin hep avret bölgelerinde dolaşmalarıdır. Eğer bu yabani yaratıkların avlanma bölgelerine doğru gelirs.......... (anlatıcının sesi yavaş yavaş düşer)

İsviçreli bilim adamları çözemezler tabi. Amına koyim sen dışardan izlemişin içine girmemişin ki. Gel şu tabiatın (Tuvaletin) içini gör hele. Kapının önünde 2 dk bekle anlamazsan Piç evladıyım o kadar diyorum. Madem o kadar dolusun anasını satayım şahsına münhasır özel lağım açalım sen de kurtul biz de kurtulalım ibne. "Yok kardeşim ya ne zahmeti bu senin için değil bizim için. İmza falan da toplarız aylık gider paralarını da veririz. Yok, valla yok olmaz biz öderiz sen bitek buraya SIÇMA yeter. Kabul etmiyo musun? Belediye başkanı yapalım seni? Git belediyeninkine sıç. Yok canım ne bozulması orasının lağımını japonlar sırf senin için son yaptılar. Bir sürü klozet yapmışlar birinden sıkılınca diğerine geçersin. Yakın oldukları için dik durmaktan belin ağrırsa sıçtığın kalır diğerlerinin kapaklarını kapaklarını kapatı sırt üstü uzanırsın bitek sıçtığın kalır ona göre de götünü ayarlarsın. Rahat edemezsem mi? Hmm o zaman ne bileyim yastıktır, ortası delik şişme yataktır falan veririz bir şeyler. SEN YETER Kİ BURAYA SIÇMA GİT BAŞKA YERE SIÇ." Belli ki evinin giderini tıkamışsın buraya gelmişsin. Bre amına kodumun salağı sikitirit da siktir giiiit. Senin yüzünden cami avlusuna kadar tuvalet sırası oluştu. içerdeki yaşlı amcalar burayı saf, evsizler de beleşe bişey dağıtılıyor sanıp sıraya giriyorlar. Haber kanallarına konu olduk yukarda BBC'nin haber uçapı dolaşıyor Amına koyim senin ben. şerefsiz evladı. Sırf senin için tuvalet kapısının arkasına millet mani yazıyor.

Sıcakta yanan var,

Soğuta donan var,

Çabuk sıç arkadaş,

DIŞARDA BEKLEYEN VAR.

Neyse sikerler ya sinirlendim yine ben gidiyom.

Sıkıcı Günler Ardına Saklanmış Bir Avuç Dolusu Erik (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin