Cris: miks? milleks

438 39 0
                                    

Mööda läks kuskil 1kuu. Cris oli endiselt kadunud. Türa iga jumala päev mõtleisn talle. Ma ei suuda ilma temt enam elada. Mul sai nii kõrini kõigest et saatsin Crisile messengeri kus ta vahepeal minuga suhtles häälsõnumi: kallis ma armastan sind aga ma ei suuda enam ilma sinuta. Ma tapan ennast ära. Kallis pea meeles. Ma armastan sind. Head aega.

Ma saatsin selle Crisile ning hakkasin ühte oma salajasse kohta minema. Kui ma sinna jõutsin võtsin ma noa ning tegin 1 kriipsu oma käele. Suht palju verd tuli. Saatsin sellest pildi Crisile ning siis istusin maha.

Crisi pool

Ma võtsin telefoni. Markus lubas mul kasutada telefoni vähemalt et Camilliga suhelda. Igatahes. Ma võtsin telefoni ning avasin minu ja Camilli chati. Vaatasin et seal oli häälsõnum. Kuulasin selle läbi ning jooksin ukseni ja hakkasin seda taguma. Markus tuli sinna ja ütles: mida sa laamendad?
Mina: türa Camill tahab ennat ära tappa.
Ma lasin Markusele häälsõnumit ja näitasin pilti talle mis Camill mulle saatis. Markus ehmus ning küsis kohe: kas sa tead kus ta olla võib?
Ma mõtlesin hetkening siis ütlesin: jah tean. Ma tean kus ta võibolla on
Markus: türa lähme ruttu siis.
Me jooksime majast välja autosse. Ning hakkasime sõitma. Markust ei huvitanud ükski piirang. Ega mind ka ei oleks huvitanud kui ma roolis oleks olnud. Ma juhatasin ta Camilli salajasse kohta. Me jooksime ülesse katusele ning ma karjusin: Camill lõpeta.
Camill vaatas selja taha korraks naeratas mulle. Lehvitas ja tõmbas noaga üle veenide. Verd voolas.
Mina: putsi markus kutsu kiirabi ruttu
Markus helistas kohe kiirabisse. Mina jooksin Camilli juurde ning nutsin. Ma karjusin: miks? Milleks? Kõik on markuse süü. Tra küll. Ma saan nüüd Markusega hästi läbi aga sina. Miks?
Ma nutsin hüsteeriliselt. Jah te kuuliste õigesti. Kooli üks popimaid poisse nutab. Jah mul on ka tunded. Ma olen ka inimene. Putsi küll. Ära lahku minu kõrvalt. Palun Camill.
Kiirabi jõudis ning viis ta haiglasse.

Sorry et see jälle lühike aga loofan et meeldib see osa

Mis kurat minuga toimub?Where stories live. Discover now