Kurat võtaks

539 36 0
                                    

Eelmises osas:
Ma avasin ukse ning seal seisis.....

Seal seisis loomulikult Cris. Aga mitte oma tavalises olekus vaid ta oli läbi pekstud. Tal olid nukid puruks, ninast jooksis verd,silm oli sinine. Ilmselt oli tal keha ka sinikaid täis
Mina: mida kuratid? Mis juhtus? Appi!!!
Cris: lase sisse siis räägin
Mina: tule kaasa minuga
Ma viisin ta oma tuppa ning panin ta oma voodile istuma. Ise läksin ja tõin haava puhstus vahendid.
Ma läksin tagasi oma tuppa ning istusin Crisi kõrvale. Ma võtsin puhastus vahendi ning lasin seda vatipadjale. Ma hakkasin ta nukke puhastama samal ajal aga küsisin
Mina: mis siis juhtus
Cris: no ma mõttlesin et ma tulen sinu juurde ja vaatan kas sul on ikka kõik korras. Aga ma mõtlesin tull jala mitte autoga. Kui ma olin pargi juures ss tuli mingi poiss minu juurde ja ütles: kuule sitapea. Mida sa Camillist tahad? Camill on endiselt minu ja ta ei saa mitte kellegi teise omaks IIALGI! Ning siis ta lõi mind kõhtu rusikaga. Aga ma suutsin selle lõõgi tagasi hoida. Ma lõin hoopis teda. No ja ss me kaklesime seal.

Mina juba nutsin seal ammu, sest ma teatsin kes see poiss oli
Mina: ma tean kes see poiss oli. Ma olin temaga 1aasta tagasi koos. Ta pettis mind kui ma vanemate juures käisin. Ma sain sellele jälile ning jätsin ta maha.
Ma juba nutsin hüsteeriliselt. Cris võttis mult übert kinni ning lausus: mul on kahju. Mina ei teeks mitte ühelegi tüdrukule nii. Ja aitäh selle eest et mu haavad puhtaks tegid.
Mina: ära hoia mind nii. Mu pisarad teevad su haavadele sattudes sulle valu. Ma ei taha et sa valus saaksid.
Cris: ei huvita minu valu. Peaaesi et sinul oleks hea olla.
Mina: aitäh
Ma vajusin vaikselt unne. Kuid ma sain aru et Cris hakkas mind lahti laskma. Kuid enne kui ta oma käe mu voodilt ära tõmbas võtsin ma ta käest ning laususin uniselt: palun ära mine. Ma tunnen ennast sinuga turvaliselt.
Cris: pirtsess ma ei saa ju siia jääda. Ma ei taha rohkem peksa saada sest see kui sa teada saad ajaks see sind nutma aga ma ei taha sind nuttma ajada.
Mina: no siis ma tulen sinuga kaasa. Kuigi ma ei jõua ennast liigutada.
Cris: no olgu iludus. Ma jään siis siia
Mina: aitäh
Cris tuli minu kõrvale tagasi ning ma uinusin uuesti.
Kui ma ärkasin oli Cris minu kõrvalt kadunud. Minu mõtted: tüta ta selline sitapea on et enda lubadust ei pea
Ma vaatasin ringi ning nägin et Crisi dressikas oli mu voodi peal. Ma võtsin selle endale kätte ning läksin vannituppa. Ma võtsin teised riided ära ning panin selga Crisi dressika. See tressikas lõhnas nagu tema. Ma panin käed taskusse ning leitsin seal kirja.
Kirjas oli:
Iludus anna andeks et ma ikkagi ära läksin. Ma loodan et sa väga kuri ei ole. Ma jätsin sulle selle dressika. Dulle meeldis see ju.
Anna andeks. Cris

No kurat ta teeb nii
Ma läksin tagasi oma tuppa ning võtsin telefoni. Avastasin et kell on alles 13.08 seega ma ei maganutki väga kaua. Ma läksin alla ning võtsin süüa.
Kui mul sai söödud mõtlesin et võiks jooksma minna kuna ma pole ammu käinud jooksmas. Nii ma siis tegingi. Ma läksin oma tuppa et otsida mingi hea outfit jooksmiseks.

Ma läksin siis jooksma. Kuid kui ma jõutsin randa siis seal oli............

Hei!! Siin om siis 5.osa

Mis kurat minuga toimub?Where stories live. Discover now