24

455 27 0
                                    

Otec sa veľmi tešil z vnučky/vnuka, ale tiež bol smutný pretože sa bojí ako toto všetko skončí. Išla som k nemu do pracovne.
,,Otec ja ich nájdem. Sľubujem ti!" Objala som ho.
,,Je to pre teba veľmi nebezpečné." Pozrel sa na moje bruško a potom na mňa.
,,Ja to zvládnem! Som predsa Parker!" Usmiala som sa.
Chystali sme sa už domov. Pred nami išlo jedno auto a za nami druhé. Cítila som sa divne. Nemohla som ísť rýchlo pretože Marco povedal nie.

Osprchovaná som si ľahla k Marcovi.
,,Kde si bola celú noc?" Mám mu povedať, že zamknutá v detskej izbe?
,,No som asi spala."
,,Kde?"
,,V tej zamknutej izbe!" Povzdychol si.
,,Včera som bol s Emou." Ema, tá jeho bývalá milenka. Zmocnil sa ma pocit žiarlivosti.
,,Super!" Ironicky som povedala.
,,Nie! Nepodviedol som ťa. To nie, len som potreboval sa pozrozprávať."
,,Ako ja som ti načo? Iba aby si si pichol a potom mi nadal? Či som tvoja žena a mal by si sa somnou rozprávať?" Pozrel sa na mňa a ignoroval ma.
,,Povedal som jej o dieťati a povedala, že mám byť rád a tak som potom od nej odišiel a šiel za mojou mamou. Potreboval som sa porozprávať a poradiť. Moja reakcia bola veľmi rýchla a ja som nevedel čo mám robiť. Dúfam, že mi to prepáčiš, ale proste je toho veľa na mňa. Tí ľudia čo idú po tebe a moje problémy vo firme...." prerušila som.ho.
,,Ty máš vo firme problémy?" Povzdychol si.
,,To si mi povedať nemohol? Ja neviem načo ma máš, ale aspoň raz by si mi niečo mohol povedať. Zajtra si sadneme a tvoju firmu vyriešime a moje problémy necháme na mňa." dala som mu pusu na líce a ľahla som si.
,,Nie, tvoje problémy sú aj moje. Takže ich vyriešime spolu." usmial sa.
,,Takto Marco, ja si chcem riešiť toto sama. Keď by mali niekoho zabiť tak nech som to ja. Neodpustila by som si keby umrela Eli, ty, Sandro, Adamko alebo môj otec. Vyčítala by som si to do smrti. Viem čo mám robiť a ja to zvládnem. Tvoju firmu vyriešíme zajtra." Ľahla som si. ,,Vieš bolo to od teba veľmi hnusné. Vedel si že ja som dieťa chcela. Som učiteľka a ja deti milujem. Mohol si s tým počítať."
,,Kázal som ti chodiť k lekárke. Pri pravidelnom užívaní antikoncepcie by sa to nestalo." Bol mierne nahnevaný. Je to od neho veľmi hnusné, že dokáže niečo takéto povedať.
,,Akože prepáč, ale raz by to aj tak prišlo. Čím skôr tým lepšie, ale ako chceš. Môžeme sa rozviesť a ja odídem z tvojho života. Problém mi to nerobí. Si myslím, že sa všetko točí okolo teba? Jasné, že nie! Som tu ja a som tvoja žena. Myslím, že by si sa s tým mal zmieriť, ale kľudne odídem neboj." Otočila som sa mu chrbtom. Marco bol už ticho. Stále som však naňho naštvaná. Ráno som vstala a Marco nebol doma. Obliekla som sa, naraňajkovala a nudila sa. Neskôr niekto zazvonil. Išla som otvoriť.
,,Dobrý, ja som Jason. Mám vám odkázať že Marco odišiel na služobku a ja vám mam robiť dohľad." Pustila som ho dnu. Celý deň som sa potulovala po dome a nič nerobila a ešte ten Jason mi bol stále za zadkom.
,,Nehnevaj sa Jason, ale už ma štveš. Prepáč, že ti tykám, ale bojím sa ísť aj na wc až tam nejdeš za mnou. Uvarím ti kávu a niečo na jedenie?" Zasmial sa.
,,Ďakujem Vám pani Johnson. Tu kávu by som si dal."
,,Alex, dobre Jason?" Pokrútil hlavou.
,,Ale Marco povedal..." prerušila som ho.
,,Ale Marco tu teraz nieje." Uvarila som mu kávu a niečo menšie na chuť. Mala som zlé tušenie. Marco sa mi neozval, ale Jasonovi volal skoro každú hodinu. Sadla som si na gauč a nejako sa mi podarilo zaspať. Potom ma zobudil zvuk telefónu. Rýchlo som ho lapila v domienke že mi volá Marco, ale volala mi moja sestra.
,,Áno Eli?"
,,Alexandra! Dlho sme sa nevideli." Och, áno. Moje sny!
,,Čo odomňa chceš?"
,,Teba, tak ako vždy som ťa aj chcel a moja spoločnička chce Marca, ale nakoniec máme tvoju sestru." Zasmial sa. Ja som mu verila. Mala som ho rada a on? On je sviňa.

Kto si myslíte, že to je?

Dcéra MafiánaWhere stories live. Discover now