Capitolul 8 / Vrei să intri în iadul meu?

14.9K 744 18
                                    

- Ai mare grijă, Elouisse. Max te-a pus pe tine deseară să faci show cu un scop.În momentul în care se deschid uşile la ora 2 vreau să fugi în spate şi să nu ieşi orice ai auzii.Ai încredere în mine şi fă ce-ţi spun!

L-am anunţat pe Conrad de mesajul primit şi mi-a spus că nu ştie nimic şi că nu a primit nici un semn de la Ken sau Jake. M-a sfătuit să-l ascult, dar eu nu înţelegeam nimic din ce se întâmplă.

În timp ce-mi măcinam capul cu toate problemele, soneria mea s-a auzit. Am mers grăbită să deschid. Surprinderea mi-a fost mare când l-am văzut pe Max în faţa mea.Era răvăşit, nervos şi neliniştit.

- Ce cauţi la uşa mea?

- Trebuie să vorbim. Nu mă inviţi înăuntru?

- Nu. Poţi să-mi laşi un mesaj dacă doreşti ceva, sau să-mi spui acum.

M-a împins fără să bage în seamă ce tocmai i-am spus.

- Eşti o brută, Hell!

- Închide uşa şi vino odată aici. Nu am timp şi nici nervi de mofturile tale acum, Clark. Dacă tot ne spunem pe numele de familie.

- Tu crezi că poţi să vii în casa mea şi să te comporţi aşa? Ieşi afară în momentul acesta!

În următoarea secundă s-a năpustit asupra mea, lipindu-mi corpul de uşa ce acum era închisă. Buzele noastre s-au unit într-un sărut pasional, iar Max mă strângea atât de tare în braţe că aveam impresia că o să rămân lipită de el, dacă mai continuă aşa.

- Îmi pare rău pentru cum au fost zilele astea. Am nevoie să faci ceva pentru mine.

- Cât tupeu! Te porţi ca un bădăran apoi ai nesimţirea să fac ce-mi ceri! Ai 2 minute să-mi spui despre ce e vorba şi ce naiba e cu tine.

- Am o afacere care nu merge tocmai cum trebuie. Deseară vreau să faci cel mai bun show de până acum, cât să le atragi atenţia celor invitaţi. Dar ascultă-mă, când primeşti semnalul meu, trebuie să ieşi prin spatele scenei şi să mergi cu Matt, acolo unde o să te ducă fără să pui întrebări. Nu vreau să te pun şi mai mult în pericol.Doar pe tine mă pot baza. Eşti suficient de bună pentru asta.

M-am uitat la el ridicând din sprânceană. Ce naiba de afacere e asta şi de ce Conrad şi restul nu-mi spun prea multe?

- Max, accept asta, cu o condiţie.

O idee mi-a venit în minte şi aveam de gând să nu renunţ la ce mi-am propus. Totul sau nimic.

- Nu vreau să plec prin spate cu Matt, vreau să merg cu tine.

Expresia fetei lui s-a schimbat, într-una plină de furie. Mai puţin şi scuipa flăcări. Se uita la mine cu ochii mari şi în curând avea să izbucnească, la fel ca un vulcan.

- Poftim?! E periculos! Nici nu mă gândesc.

- Atunci show-ul se anulează iar eu nu mă întorc în barul tău, ca şi dansatoare. M-am săturat de regulile tale. Fie o faci aşa cum vreau eu, fie nu mai facem nici o afacere.

Era din ce în ce mai nervos şi nu ştiam cum o să reacţioneze în continuare, dar el nu zicea nimic, doar mă privea nervos, îngrozit aş putea spune, aşa că am mai pus paie pe foc.

Jocul pasiunii - I. Spune-mi că mă vrei!Where stories live. Discover now