Capitolul 1

171 21 3
                                    


M-am trezit brusc in toiul noptii speriata. Am avut un cosmar despre familia Black. Mi-am dat parul incurcat din ochi si m-am indreptat spre geam. Era liniste pe strada. Luna stralucea puternic pe cer iar greierii cantau.

Am stat vre-o jumatate de ora la geam iar apoi m-am pus in pat. Sirius Black evadase iar acum nimeni nu mai era in siguranta. Nu voiam ca Harry sa afle ca unchiul meu i-a omorat parintii. Sau ca intreaga scoala sa stie ca ma cheama si Black. 

Dimineata , ma gandesc sa-i scriu lui Andy dar stiam ca nu are rost.

Am coborat pentru a lua masa. Toti erau deja in salon.

- Buna dimineata , am spus eu obosita.

- Buna dimineata , imi raspunde Lucius privind posac in farfuria sa.

Am mancat in liniste niste costita afumata gatita de Narcisa. Saraca Narcisa , gatea ea in locul spiridusului , Dobby care acum era liber. Cand a ajuns acasa , Lucius a facut o criza de nervi . Acum , numai gradinarul a mai ramas singurul slujitor .Acesta a intrat cu o fata trista in salon

- Posta , spune acesta.

Lucius ii face semn sa vina , iar apoi dupa ce se uita la scrisori , il trimite afara. Am vazut ca parintii lui Sam i-au trimis o scrisoare domnului Reacredinta. In ea scria ca parintii ei ma primesc pana la sfarsitul vacantei si daca pot sa stau la ei.

Lucius a facut o fata de parca acum o sa explodeze. M-am uitat panicata la el . Daca nu ma lasa ?

- Hm, da , mmmm , poti sa mergi , spune Lucius incruntat.

Am zambit si am continuat sa mananc.

- Te rog sa mergi sa-ti faci bagajele , a spus Narcissa

Am urcat la mine in dormitor unde o bufnita mare si gri statea rezemata de geam , asteptand sa-I desfac scrisoarea.

Draga Kate ,

Am vorbit cu Andy sa ne intalnim la tine si sa mergem apoi acasa la mine. Sper ca familia Reacredinta nu ti-a facut probleme. Ne vedem maine la ora cinci.

Cu drag , Sam

Am zambit si am inceput sa-mi fac bagajele . Eram asa fericita ca o sa merg la Sam si o sa stam impreuna incat am inceput sa cant singura la mine in dormitor.

Ziua urmatoare , eram pregatita sa merg la Sam. S-a facut ora cinci , apoi cinci si zece . Am inceput sa-mi fac griji.Speram ca sunt bine.

Nici nu am terminat bine , ca au aparut parintii lui Sam. Lucius privea ingrozit , in timp ce Draco se uita la noi plictisit. Mi-au luat cufarul si am plecat.

Am luat-o in brate pe Sam si am inceput sa radem.

- Ce bine ca te-au lasat , a spus aceasta cu zambetul pe buze.

- Initial am crezut ca nu o sa ma lase , dar soarta a fost cu mine , am spus eu zambind .

Andy a inceput sa frunzareasca profetul zilei si sa citeasca printer dinti. O fotografie mare a unui barbat cu fata supta si cu par lung , slinos si incalcit , clipea incetiosr de pe prima pagina a ziarului. Chipul il recunosteam , dar nu stiam de unde.

- Tipul asta , am spus eu , parca il cunosc.

Andy s-a intors la prima pagina si a chicotit.

Kate Agnes #4 -  Adevarul AscunsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum