5. KAPITOLA

133 2 2
                                    

Na druhý deň...

Ráno som vstala a zistila som že nikto nie je hore. Tak som išla do kúpeľne kde som si spravila drdol, ktorý vypadal aspoň trochu k svetu a dala som si špirálu, korektor a spravila obočie. Potom som sa išla obliecť.

Zbehla som dole do kuchyne a spravila som všetkým raňajky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zbehla som dole do kuchyne a spravila som všetkým raňajky. O pár minút vyšli moji aj Leoví rodičia a pekne sa mi poďakovali. Chvíľu som sa s nimi rozprávala a potom som išla opäť do našej izby. Naklonila som sa ponad Lea a obímula som ho...

,,Dobré ráno lass'' povedal a dal mi pusu

,,Ale čo kto sa zobudil'' odpovedala som a začala som sa smiať
,,Dole máš spravené raňajky, choď sa najesť''

,,Ty si poklad, ďakujem'' odpovedal Leo a začal ma bozkávať

---

,,Choďte zobudiť niekto Charlieho nech sa ide najesť a odchádzame sa kúpať.'' povedala mama

A tak som ja s Leom išli zobudiť Charlieho. Potichu som otvorila dvere a vtom Leo sa rozbehol skočil na Charlieho a začal sa smiať

CHARLIE: Leoooo! Zabijem ťa ty potkan
JA: To ti nedovolím 😁
CHARLIE: Ajajaaaj Leo už aj babu stihol zbaliť 😂
LEO: Srdcu nerozkázeš😄
JA: 😊😘
CHARLIE: Leo to je tá o ktorej si mi tak dlho vtedy rozprával?
LEO: Charlie to malo byť naše tajomstvo!

Vtom som sa začala smiať. Neskôr sme sa všetci išli pobaliť. Keďže nenávidím sa prezliekať do plaviek na verejných miestach alebo v tých nechutných kabínkach, obliekla som si plavky už na chate. Keď som vyšla z kúpeľne len v plavkách Leo sa začal usmievať.

,,Prečo sa smeješ?'' spýtala som sa Lea

,,Práve zisťujem akú krásnu mám frajerku'' odpovedal Leo a usmial sa ešte viac.

Nemohla som odolať musela som proste... Rozbehla som sa k Leovi a zavesila som sa mu na krk. Po chvíľke túlenia sa k sebe nás zavolala moja mama, že o chvíľu vyrážame. Leo, ja a Charlie sme mali spolu veci v jednej taške a išli sme sa dole obuť. Nikto ešte nič nehovoril rodičom o mne a Leovi, takže aby som mohla sedieť s Leom v jednom aute musela som to zahovoriť tým, že sme si proste povahovo sadli... Išli sme s Leovími rodičmi a s Charliem na jednom aute. Moji rodicia šli na druhom. Leo, keďže sa vraj nevyspal dobre po ceste mi zaspal na rameni.

---
JA: Leo, vstávaj už sme tu.
LEO: Hmm...😴

Potom sme išli dovnútra. Po ceste sa za nami rozbehlo neskutočne veľa detí a tak sme si museli spraviť fotky s nimi a podpisy. Samozrejme všetko s radosťou sme to robili.

,,Leo, Leo to je tvoja frajerka?''
,,Leo, kto to je?''
,,Charlie, to je tvoja frajerka alebo Leová?''
,,Je to len frajerka alebo kamarátka?''

Po pol hodinovom fotení a zahováraní, že nie sme frajeri sme konečne sa prezliekli a išli do bazéna. Všetko išlo v pohode až pokiaľ Charlieho nenapadlo že poďme ma utopiť. No a tak aj bolo Charlie s Leom na mňa skákali. A rodičia sa na nás pozerali ako na autistov. Neskôr sme išli na tobogán. Alebo teda chalani išli ja som sa bála.

,,Lilly poď to aj ty vyskúšať je megaaa'' presviečal ma Charlie

,,Lass poď, neboj pôjdem s tebou'' ozval sa Leo, ktorému som verila

A tak sme teda išli spolu na tobogán, nebolo to nič neobvyklé. Charlie išiel prvý a o minútu som išla ja s Leom. Leo ma mal medzi nohami a tak sme sa spustili. (zaujímavá veta😂)... Zistila som že to naozaj nič nie je. Ešte sme sa pár krát spustili a išli sme domov. Cestou na chatu sme boli všetci traja veľmi unavení a tak sme si aj pospali. Keď sme prišli na chatu všetci sme si išli ľahnúť k nám na manželskú posteľ ( áno traja na manželskej posteli😁🤙). Rodičia zatiaľ chystali mäso a gril pretože sme išli grilovať. Keď sme sa najedli tak sme ja, Charlie a Leo išli hore opäť do našej izby a pozerali film. Veľmi sme sa nasmiali a všetci zaspali, samozrejme ja s Leom vo vrelom objatí.

Ahojte... Dúfam, že sa vám aj táto časť páčila, ak sa vám aj niečo nepáči kľudne mi to napíšte dole do komentárov, aby som vedela čo zlepšovať. Budem tak isto rada ak dáte vote a napíšete názor na tento príbeh a názori na postavy... Ľúbim vás ❤️❤️❤️

BOY WITH BROWN EYES ❤️Where stories live. Discover now