Part 3

147 18 8
                                    

" AAAAAAAAHHH wat dafuq is dit " ik schrok wakker en viel uit m'n bed en ik stootte me hoofd tegen mijn nachtkastje naast het bed ik kreunde van de pijn ik en wreef over mijn hoofd en opende voorzichtig mijn ogen ik zag Julie staan en ze keek met gloeiende ogen naar mijn bed, ik keek haar raar aan en volgde haar blik er stond een jongen naast mijn bed met vermoeide ogen alsof hij ook net wakker was gemaakt. En toen schoot het mij allemaal ineens weer naar binnen.

" ehr Julie dit is Nash, ik heb hem gister ontmoet en hij heeft me thuis gebracht " zei ik tegen haar

" ik weet donders goed wie hij is Alex " gromde ze, Nash stond daar maar met een glimlach op zijn gezicht " er is niks wat je er meer tegen kan gaan doen Julie je weet wat er gaat gebeuren " zei Nash heel gewoon tegen haar " oh nee dat gaat echt niet gebeuren no way daar gaan wij allemaal voor zorgen, en je hebt haar nog niet gebeten dus " " oh maak je daar maar geen zorgen over Julie dat gebeurt snel genoeg "

ze stonden gewoon te praten als of ik er helemaal niet meer was, en HALLO gebeten waar de hel gaat dit allemaal over.

" ehr mensen mag ik weten waar dit over gaat ?" maar ze bleven door ruziën alsof ik er helemaal niet was , ik probeerde te volgen wat er allemaal aan de hand was totdat Nash ineens tegen mij zij " Alex je gaat met mij mee en wel nu " ho wat..? " nee ik ga helemaal nergens naar toe " " ha! ze gaat met mij mee " antwoordde Julie " nee ik ga ook niet met jou mij, verdwijn allebei uit me huis jij weet dat ik geen ochtend mens ben Julie en nu ben ik chaggo dus heb ik geen zin in beide van jullie dus doei " ze keken me met open monden aan Julie wouw wat zeggen en ik was haar voor " nee Julie waar wacht je op " Julie luisterde en liep richting de deur en Nash bleef staan waar die stond " ja jij ook " wees ik naar hem naar de deur hij mompelde ik bel je en ik knikte ja.

Toen ze beide de deur uit waren was ik niet meer moe dus ik schold nog ff tegen mezelf en liep naar de keuken en pakte een glas water en smeerde een broodje met Nutella en ging buiten in de tuin zitten aan de rand van het zwembad met mijn onder benen in het water. Ik had uitzicht op het strand en de zee daarom hield ik zoveel van mijn huis door het uitzicht.

Toen begon ik te denken waar Julie en Nash het over hadden wat bedoelde Julie nou weer met bijten en waarom mogen ze elkaar niet ze hadden elkaar nog nooit ontmoet of wel soms ? Mijn hoofd zat vol met vragen zonder een enkel antwoord, dat ik nog geen eens doorhad dat het water van het zwembad licht begon te geven ' what the hell ' ik deed mijn hand boven het water om te kijken wat het was maar het water kwam omhoog

'duik het water in' zei een onbekende mannen stem normaal zou ik nu echt allang al weg zijn gegaan maar op een 1 of andere manier deed toch ik het en kwam oog in oog met een man die waarschijnlijk rond de 30 jaar was " eindelijk ontmoet ik je dan Aphrodite " zei de onbekende man " eh?? Ik heet Alexandra meneer ?" Antwoordde ik

" nee je heet Aphrodite en ik kan het weten ik ben tenslotte je vader, zo te zien heb je gemerkt dat je water kan besturen, het word tijd dat je de waarheid leert kennen mijn dochter "

Ik kon maar aan 1 ding denken WHAT THE FUCK

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Heee mensen dit is het dan

Sorry sorry sorry voor het lange wachten :$

Ik hoop dat jullie het leuk vinden

Much Much love for yous xx

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 27, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Daughter of PoseidonWhere stories live. Discover now