Chapter 21

487 26 1
                                    

Найл, Сибел, Киара и Лиам се бяха събрали на следващия ден на обяд да си направят пикник в един специално пригоден за това парк извън града. Киа се държеше като малко безгрижно момиченце и тичаше наоколо. Природата ѝ харесваше, обичаше я. След нея тичаше Лиам, който се опитваше да я хване.

- Ще те хвана!-весело извика зад нея.

- Не можеш да ме хванеш!-изплези му се и продължи да бяга.

Като редовно трениращ той имаше здрави и развити мускули, можеше да пробяга много без да се измори особено. Усили крачката си и я настигна. Хвана я през кръста и паднаха заедно на свежата трева. Започнаха да се смеят. Тя се сгуши в прегръдките му.

- Казах ти, че ще те хвана.-тя погледна към топлите му шоколадови очи и го целуна.

Не изпитваше притеснение да покаже наяве чувствата си. След онзи ден настъпилата неразположеност изчезна и бе в хармония с тялото си. Сякаш всичко си дойде на мястото. Да, нямаше да откаже секса с него, но вече не би имала подобно необуздано желание да го има като тогава. Не знаеше на какво точно се дължеше това, но се радваше, че не се повтори. В онзи момент имаше чувство, че нещо я разкъсва отвътре и единствения лек бе той да спи с нея отново и отново. Наистина много странно.

- Хей, какво си се замислила?

- Нищо, няма нищо важно.-усмихна му се и го целуна отново.

Найл и Сибел стояха на пейката и си говореха. С изключение на това, че момчето ядеше сандвич. Имаше доста голям апетит и побираше изключително много храна. Понякога изумяваше приятелката си колко може да поеме стомахът му.

- Стомахът ти дъно няма ли?-попита учудено.

- Има, но все още не съм го открил.-засмя се, а тя го изгледа тъпо.

- И дори не ти се отразява нищичко! От какво по дяволите си направен?!-дръпна едната му ръка и започна да го оглежда.

- От същото като теб, красавице.-намигна ѝ и я целуна, дори не ѝ даде възможност да реагира.

- Недей, има толкова много хора.-сведе засрамено поглед.

- Е, и? Не може ли да целуна момичето си?-неговото...?!

- Т-твоето?-колебливо попита тя.

- Да, ти как мислиш?-наклони главата си и я целуна страстно. Тя обви ръцете си около врата му. Зарадва се, не очакваше той да каже това, мислеше, че е само... но няма значение.

Seekers of SecretsOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz