son söz / duyuru

77.6K 3.4K 1.4K
                                    

Evvet finalimizi yaptık...

Size birkaç şeyden bahsetmek istiyorum. Üşenmeyin de okuyun, lütfen. Ben bu hikayeye insanları güldürmek için başladım. Klasiktir ama cidden bu hayat üzülmek için çok kısa. Mutlu olmanız için çok büyük şeylerin olmasına gerek yoktur. Mesela bu hikaye gibi. Kimliksiz'i okurken her hangi bir yerinde yüzün de tebessüm oluşmuşsa mutlu olmuşsun demektir. Bir kaç satır okumak o kadar da büyük bir şey değil, değil mi?

Gülümseyin. Ne olursa olsun. Acılarınızın üstüne gülümseyin. Hemde böyle :')

Güzel yorumlarınız... Yorumlarınızın hepsini gülerek okudum, aynı şekilde de cevapladım. Sizlerle sürekli diyalog halinde olmak çok eğlenceliydi. Bazı gereksiz yorumlar da vardı tabi ama onları görmezden geldim. Sonuçta espri yapmak da espriyi anlamak da zeka işidir.

Özel mesajlarınız... Çoğu kişiden şu mesajı aldım. 'Bunu bunu yaşadığım için moralim çok bozuktu, hikayeni okudum moralim düzeldi'. Bu şekilde gelen mesajlarınız beni çok mutlu etti. Çünkü hikayeye başlama amacımı bir şekilde yerine getirebildiğimi fark ettim. Bu yüzden final yapmamam için çok yaratıcı tehditler aldım. Onlar içinde ayrıca teşekkür ederim ama maalesef her güzel şeyin olduğu gibi Kimliksiz'in de bir sonu vardı ve o son gerçekleşti.

Altı ayımı alan bir maceranın sonuna geldik. 160 sayfalık minnoş bir hikayenin sonuna...Sorsan kısa hikaye ama 160 sayfa shhshsh

Beni bu süre zarfında yalnız bırakmayan, daima yanımda olan, yarattığım karakterleri benimseyen, onları seven, onlarla birlikte gülüp, onlarla birlikte ağlayan sizlere sonsuz kere teşekkür ederim.❤

Buraya giriş var çıkış yok ona göre ninjalarım.🐢💚

LaNeT oLsUn ÇoK pSiQoPaTıW.

Bir de buraya kadar hiç konuşmadığım bir konuya da açıklık getireyim. Kimliksiz'i başka hikayelere benzetenler var. Çünkü anonim kitaplarının yüzde doksanı birbirine benziyor, yani illaki benzeyecek. Hatta o zamanki aklım olsa anonim olarak başlamazdım. Bu sefer de görmeden sevmenin naifliğini anlatamazdım ya neyse...Demek istediğim şu Asaf'ın anonim olmasını diğer hikayelere benzetebilirsiniz ama kalkıp da 'onun aynısını yazmışsın' diyemezsiniz. Çünkü bu benim emeğime saygısızlık. Benim için Irmak ve Asaf'ın sevgisi çok özel. Karakterlerim başlı başına özel benim için.

Mesela Asaf, bir kere Ömer Asaf ismi Özdemir Asaf'tan geliyor. Şiir gibi çocuğun şair gibi ismi olmalı diyerek ona böyle bir isim verdim. Asaf ne kötü çocuk ne de mafya. Aksine eğlenceli, düşünceli ve sevgi dolu bir çocuk. Sevdiğini söylemekte çekinmeyen, sevdiği kişinin kusurlarını örten, sevdiği insanı kırmamak için uğraş veren biri. Bu zaman da böylesi kalmadı öyle değil mi? İşte bu yüzden kendisi bir kitap karakteri. Gerçek olamayacak kadar güzel ruhlu bir adam yarattım ben.

Mesela Irmak, kendisi ne saf ne de masum. Erkeklerin gerçek yüzünü erken yaşta görmesinden ötürü onlara soğuk davranan biri. Yakışıklı bir çocuk gördüğün de dibi düşmeyen, şıpsevdi olmayan, aksine oldukça odun olan biri. İlişkiler de odun olan erkektir sözüne tepki olarak doğan biri. Ama o katılığının dışın da sevgi dolu bir yanı da var. Sevdiklerine değer veren, onları kıskanan, onları korumak için canını ortaya koyabilecek kadar yürekli bir karakter. Bu zaman da sevgili peşinde koşan, arkadaşlık kavramından oldukça uzak olan cici kızlardan farklı öyle değil mi? Sert ama güzel ruhlu bir kız yarattım ben.

Onların ilişkisini; içki, kumar, cinsellik, şiddet gibi kötü kavramlardan uzak bir şekilde yazdım.

Sadece onlar da değil yarattığım karakterlerin her birini seviyorum. Masal'ın şirinliğini, Mert'in ukalalığını, Ali'nin şebekliğini, Yağmur'un umursamazlığını, Işıl'ın cadılığını, Özgür'ün gücünü...Hepsini.

Bu yüzden onlara karşı yapılan hakaret içerikli yorumlar beni üzüyor. Çok az, minnacık.

Bu arada şunu da söylemek istiyorum; ben kendime yazar derken meslek olan 'yazarcılık'tan bahsetmiyorum, bir şeyler 'yazan' kişi olmaktan bahsediyorum :')

Duyuru kısmına geçelim;

Öncelikle Kimliksiz 2 olmayacak.

Özel Bölümler de şu şekilde; MasMer ve AlYa çiftlerine özel birer bölüm atacağım. Onun dışında Kimliksiz'in yıl dönümlerinde ya da karakterlerin doğum günlerinde size küçük sürprizler yapabilirim.

Yani Kimliksiz'i kütüphanenizden hemencik silmeyin emi?

Profilime girip 'Derdimi Alan' isimli yeni kısa hikayeme göz atabilirsiniz. Yorumlarda buluşalım. Şimdilik hoşça kalın.

Sevgilerimle, Ninjalarını seven ponçik yazarınız♥

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Sevgilerimle,
Ninjalarını seven ponçik yazarınız

KİMLİKSİZ | Texting ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat