altmış dört

98.8K 5.9K 1.8K
                                    

[Flo Rida - GDFR]

Medya: Asaf

Bu bölüm SiLeNt257 ninjama ithafendir.❤ Şarkı da onun isteği, önceden çok dinlerdim hehhehe😇

Medyadaki gife bakıp gözünüzü gönlünüzü açtıktan sonra sizi şöyle alalım efenim, keyifli okumalar.💚

💬

Hemen ambulansı aramıştık ve gelir gelmez apar topar hastaneye gitmiştik. Ciddi bir şeyi yoktu ama ayağını tutup o kadar çok bağırmıştı ki bir an ruhunu teslim ediyor sanmıştım. Ambulansta neden bu kadar çok bağırdığını sorduğum da babamdan kaçmak için olduğunu söylemişti. Ölü taklidi yaparsa babam dayanamaz bize kızmaz diye düşünmüş. Mantıklı sevdiğim. Ama yine de bu numara babama sökmezdi. Şuan sesini çıkarmıyordu ama hastaneden çıkar çıkmaz gergin dakikalar yaşayacağımızı biliyordum.

Doktorlar Asaf'ı odaya aldığın da hepimiz koridordaki koltuklara dizildik. Asaf'ın ayağı kırılmıştı ve şuan alçıya alıyorlardı. Ciddi bir kırılma olmadığı için doktor çabuk kaynayacağını söylemişti. Az kalsın sevgili katili oluyordum lan, ucuz yırttım he.

Doktor çıktığın da yanına gittik. Orta yaşlar da esmer güler yüzlü bir adamdı. "Endişelenecek bir şey yok. Ayağını alçıya aldık, sancısı için de ağrı kesici verdik. Ağrı kesiciyi reçetesine yazdım. Düzenli kullanması ve her hafta kontrole gelmesi gerekiyor. Alçıyı altı haftaya kadar çıkaracağız. Geçmiş olsun, iyi akşamlar."

Doktor yanımızdan ayrıldığın da annemler geçmiş olsun diyerek birbirlerine sarılmaya başladılar, bende fırsattan istifade edip hemen Asaf'ın odasına gittim. İçeri girdiğim de yatakta yattığını gördüm. Kapı sesini duyunca bana dönmüştü. Yanına gidip yatağın ucuna oturdum. Elimle pikenin ucuyla oynarken ona bakmıyordum. Daha doğrusu utancımdan bakamıyordum. Resmen ayağını kırmıştım. Ciddi bir kırık değildi ama olsun, sonuçta 1 ay boyunca benim yüzümden doğru düzgün yürüyemeyecekti.

Pikeyle oynarken, "İyi misin?" diye sordum.

"Beni sevgili katili yapacaksın derken ciddi olduğunu düşünmemiştim."

O gülerken ben göz devirdim. "Anladım, iyisin."

"Maalesef. Ölmedim."

Kafamı kaldırıp sinirle ona baktım. "Allah korusun gerizekalı. Ne o öyle 'maalesef ölmedim' falan?"

"Ölsem çok üzülür müsün?"

Cidden sorunun cevabını merak eder gibi bana baktı. Sinirle yerimden kalktım. "Ne saçma sapan sorular bunlar ya ayağın kırıldı senin, biraz hasta gibi davran."

Gülerek elini uzattı. "Tamam hadi gel dudağımdan öp de iyileşeyim."

Eline vurup geri çevirdim. "Ayağın kırıldı, dudağın değil."

"Ne yani beni öpmen için dudaklarımın kırılması mı gerekiyor?" Dudağını çekip öne doğru uzattı ve dudağına bakmaya çalıştı. "Ee nasıl kıracağım ben bunu?"

O kadar şapşal gözüküyordu ki gülerek tekrar yanına oturdum ve elini indirdim. "Ağrı kesici kafa yaptı herhalde, saçmalıyorsun."

"Bak kaç ay oldu bir türlü öğretemedim. Saç malanmaz taranır."

Güldüm. "Gerzek."

"Tamam anladık öpmek yok da bari sarıl be vicdansızın kızı," derken kollarını iki yana açtı. Yanına yaklaşıp kollarımı beline sardım ve kafamı biraz çekinerek göğsüne yasladım. Hala kendimi tuhaf hissediyordum ona böyle sarılırken. O da kollarını indirip bana sımsıkı sarıldı.

KİMLİKSİZ | Texting ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora