5

156 28 0
                                    


-Bine, înainte să plec...Am nevoie de o conversație, deci.... să vorbim cît mai mult posibil, te rog.

-Ok, vom vorbi cît vei vrea.

- Deci, știi, nu îmi pot face prieteni. N-am avut niciodată un prieten. Nu știu cum este. Si dacă trebuie să te cred, să pot avea încredere în tine, trebuie să te cunosc puțin.

-Deci vei avea un prieten în seara asta.Nu te teme de nimic.O să am grijă de tot.Și dacă trebuie să ne cunoaștem, atunci să începem cu numele.Numele meu este Min Yoongi. Și tu?

-Park Jimin.

-Destul de frumos, știi?

- Nu mă minți. E groaznic.

-Mie îmi place numele tău. Uite-te la cît de strălucitor strălucește soarele sau stelele.Știi că și tu poți străluci așa?Doar zîmbește și bucurăte de lucrurile  mici ce te înconjoară.În cele din urmă, moartea nu e singura cale de ieșire.Există, de asemenea, fericire și dragoste.

-Încă o minciună, cuvinte fără sens care să mă facă să zîmbesc și să mă deconectez.Nu spune astfel de lucruri pentru că nu mă vei face fericit și nu mă voi răzgîndi.Ar fi trebuit să ghicesc că, din moment ce voi suna la acest număr și mă voi sinucide, nu voi putea zîmbi.

-Dar...Bine, să recunoaștem că numele tău e teribil și nu există fericire.Dar voi fi de acord cu asta pentru că nu vreau să închizi.Vreau să te cunosc, Jimin.

SUICIDE HOTLINEWhere stories live. Discover now