♡EPILOGAS♡

544 29 1
                                    

*Mel pov*
Praėjo jau penkeri metai kaip esu Mellany Horan turime įsivaikinę dukrą Delaisą kuriai yra penki metukai, džiaugiuosi, kad mūsų su Niall meilė ir santuoka išliko iki dabar, nes ji kaip tik labiau sustiprėjo, o vaikas nors ir ne mūsų labiau sustiprino mus, bet mes ją mylime kaip savo, esame šeima kuri per tuos metus patyrė nemažai kliūčių,bet vistiek išliko kartu.
Su Liusi, Caleb ir savo mama susisiekiu tik elektroniniu būdu, nes jei su sutikčiau jie galvotų kodėl nesenstu, o esu tokia pati jauna kokia ir buvau, gyvename Paryžiuje meilės mieste,mano mama susirado vyrą kurį pamilo ir jie gyvena kartu,o Liusi ir Caleb susituokę yra ir gyvena kartu turi dvi nuostabias dukreles tai Bella ir Rene.
Niall'o draugai tai Louis, Zayn,Liam ir Harry gyvena nuosavam name visi atokiau nuo Paryžiaus tai kartais nuvažiuojame pas juos su Delaisa ir permiegame.
Nuo vienas kito paslapčių neturime, jei iškyla problemų tai sprendžiame abu, aš jį beprotiškai myliu ir nežinau kas būtų jei jį prarasčiau, bet dabar gyvenu šia akimirka, diena...Nes mūsų meilė man viskas kaip ir Delaisa...

Ačiū tiems kurie skaitėte mano šią istoriją kuri jau baigta,tikiuosi jog skaitysite mano ir kitas kurtas istorijas,nors ir ilgai nerašiusi buvau, bet vis tiek grįžau ir pabaigiau istoriją, o po to pabaigsiu STRANGE,bet dar dalių tikrai bus, rasdama laisvo laiko tikrai įkelsiu, bet patariu skaityti istoriją šitą kurie nėra prieš gėjus :)Tai tiek, didžiausias ačiū tiems kurie skaitėte šią istoriją ir palaikėte mane😍😍💟
-Zialler

Vampire N.H✔️Where stories live. Discover now