◆17◆

504 31 0
                                    

*Mel pov*
~Po pamokų~
Baigėsi visos pamokos ir dabar kaip tik mama atvažiavo manęs pasiimti, o aš pabučiavau jai į skruostą pasisveikindama ir įsėdau į mašiną tuo pačiu ir išvažiavom iš čia mokyklos ribų pajudėdamos link ribų.
*Namuose*
Grįžau į namus ir nubėgau į savo kambarį ir dirstelėjau į laikrodį, o jau buvo po keturių,pasidėjau kuprinę ant kėdės bei pradėjau kuistis savo spintoje ir ieškotis seksualios suknelės šiam vakarui, laikas sugrįžti vėl vakarėlių liūtei po tiek laiko,tai man.
Begalvodama taip susiradau seksualią suknelę ir nuėjau į vonią nusiprausti.

****
Po visko buvau apsirengusi ir susitvarkiusi visą kitą :

****Po visko buvau apsirengusi ir susitvarkiusi visą kitą :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O dirstelelėjusi į laikrodį vos mano akys neiššoko,greitai apsimovusi juodus aukštakulnius aukštus išsikviečiau taxi bei pasiėmusi rankinę ir susidėjusi ten ko reikia,apsimoviau paltą ilgą iki žemės, kad mama nepastebėtų tos suknelės, nes ji vos d...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O dirstelelėjusi į laikrodį vos mano akys neiššoko,greitai apsimovusi juodus aukštakulnius aukštus išsikviečiau taxi bei pasiėmusi rankinę ir susidėjusi ten ko reikia,apsimoviau paltą ilgą iki žemės, kad mama nepastebėtų tos suknelės, nes ji vos dengia mano užpakaliuką ir beto ji nėra mačiusi manęs taip atrodžiusios,išėjau iš kambario ir pradėjau lipti žemyn laiptais.
Nulipusi laiptais pradėjau eiti link durų
- Dukra - mama pašaukė mane
- Mam, čia aš grįšiu ryt, nes liksiu pas Liusi - atšaukiau jai atgal, kad ji išgirstų ir išėjau iš čia, o išėjusi jau pamačiau taxi vairuotoją pasakiau jam adresą,o jis pradėjo važiuoti.

****
Kai buvau prie reikiamo namo įėjau į vidų, nes durys buvo neužrakinto, tada nusimoviau savo ilgą paltą prie kitų tik pasiėmiau į rankas rankinuką ir pradėjau brautis pro minią ieškodama Liusi su Caleb, bet jų neradau tai pasidaviau, bet pastebėjau juos toliau abu besišnekučiuojančius, pradėjau eiti.
- Liusi, Caleb - surėkiau garsiai, nes jie galėjo neišgirsti per garsią muziką
- Ooo Mel,atrodai seksualiai - mirktelėjo man Caleb stipriai mane apsikabindama
- Aš dūstuuuu - išlemenau juokdamasi kai jis mane suspaudė per stipriai, o po to ir apkabino mano draugė Liusi, bet po laiko atsitraukė
- Na, grįžta vakarėlių liūtė su trenksmu - išsišiepiau pajudindama klubus
- Joo - numykė Liusi ir aš pasiėmiau raudoną stiklinę atsigerdama jos turinio
- Oo viskis - tarstelėjau perbraukdama liežuviu per savo lūpas
- Taip einam šokti - tarė Liusi ir pradėjo temti mane su Caleb, o aš pradėjau eiti su juo nesipriešindama

Vampire N.H✔️Where stories live. Discover now