Kapitel 5

638 28 13
                                    

Stjålne kys i natten

Aftenens tidligere hændelser gengiver sig konstant i mine tanker, som en pladespiller der er gået i hak. Jeg kniber øjnene sammen og begraver mit ansigt i hænderne.

Lyden af Antoines stemme nedenunder, der snakker på fransk bryder mine tanker og jeg sætter mig op i sengen.

Bare lyden af hans stemme får mine kinder til at føles varme og jeg rejser mig for at gå ud på den lille altan.

Jeg læner mig ud, imens jeg holdet fast om jern gelænderet og får øje på ham nedenfor caféen.

Han kører en hånd gennem sit mørke krøllede hår og læner hovedet tilbage i et grin. Han tager en cigaret mellem læberne i en sexet bevægelse og puster ud lidt efter. Mit blik er som limet til hans læber. Den nonchalant måde han opfører sig på, får det til at se så let ud og viser hvor meget han hviler i sig selv.

Omkring ham står nogle drenge. De ser alle sammen meget franske ud, med mørkt lidt halvlangt hår og en smøg i munden. De griner og snakker sammen på fransk.

Pludselig ser Antoine op og hans øjne møder mine. Jeg føler en anelse af panik sprede sig og mine kinder føles brændende.

Taget på fersk gerning

Han sender mig et kækt smil og vinker let til mig. De andre drenge følger hans blik og ser på mig med forvirrede udtryk. Med brændende kinder skynder jeg mig ind på værelset igen.

Smider mig på sengen og begraver mit ansigt i hænderne.

Lidt efter kan jeg fornemme døren blive åbnet på klem og jeg ser instinktivt derhen.

Antoine står i døren. Et smil breder sig på mine læber ved synet af ham og jeg kan mærke min krop reagerer ved hans tilstedeværelse.

"Hej" siger han med en hæs stemme og kører en hånd gennem håret. Hans blik er en smule usikkert og jeg tror virkelig ikke, at han er klar over hvor sexet han ser ud.

"Angående tidligere" siger jeg og sætter mig op i sengen.

Han kommer ind i værelset og lukker forsigtigt døren bag sig.

"Mads er ikke min kæreste. Det har vi aldrig været og det bliver vi heller ikke." Siger jeg.

Han ser på mig og et kækt smil breder sig på hans læber, som altid.

"Godt" hvisker han og læner sig frem mod mig.

Jeg holder vejret mens jeg mærker hans åndedrag mod min bare hud. Hans lader sine læber kysse min hals blidt og følelsen af hans varme læber mod hud får et støn til at undslippe mine læber. Han læner sig lidt tilbage og efterlader mig med en brændende fornemmelse og en trang til mere.

Hans øjne er pludselig blevet mørke og bekræfter mig i, at han føler det samme.

"Vil du med ud?" Spørger han næsten hviskende med sin hæse stemme.

Jeg ser lidt forvirret på ham, men nikker så. Ligegyldig hvad, ved jeg bare, at jeg ikke kan undvære hans nærvær lige nu.

"Kom" siger han og tager blidt min hånd. Følelsen af hans ru og varme hånd om min, virker betryggende.

Mine ben føles bløde under mig, mens jeg bliver trukket efter ham gennem caféen. Først da jeg mærker den kølige aften brise mod min hud, kommer jeg helt til mig selv og får kontrol over min krop.

De tre drenge fra før stopper deres snakken og ser på mig. De ser længe på mig og det eneste der holder mig fra ikke bare at løbe ind igen, er Antoines hånd der varmt holder om min.

TAKE ME AWAYWhere stories live. Discover now