Your Madness by ItsAngiK

59 12 0
                                    

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Αυτή την εβδομάδα διαβάσαμε το βιβλίο "Your Madness" από την ItsAngiK και ανήκει στο είδος της Εφηβικής Φαντασίας.

Το βιβλίο αφορά την ιστορία της Αφροδίτης που είναι μαθήτρια της Α' Λυκείου και την καθημερινή της ζωή η οποία αλλάζει όταν γνωρίζει τον Πάνο.

Η γνώμη των Taleworms

QueenofCappuccino

Δεν είχε κάτι το λανθασμένο αυτή η ιστορία. Από πλευρά ορθογραφικών, ήταν μια χαρά και μπορώ να πω πως και συντακτικά είναι σε ένα καλό επίπεδο. Όμως αν το δω ως ιδέα, είναι ένα από τα πολλά βιβλία που μιλούν για την κλασική ιστορία badboy-goodgirl. Θα προτιμούσα να υπάρχει κάτι το ξεχωριστό το οποίο θα το διαμορφώσει η συγγραφέας με το δικό της τρόπο όπως (μια ιδιότητα της πρωταγωνίστριας, ένα περιστατικό στο παρελθόν κλπ), κάτι που θα τραβήξει τον αναγνώστη. Αν γίνει κάτι τέτοιο ως αλλαγή δεν βρίσκω κάποιο άλλο λόγο που δεν θα μπορούσε να είναι καλό το βιβλίο. Απλά άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και σίγουρα κάποια ιδέα θα σου έρθει στο μυαλό. Καλή συνέχεια :)

KellyLabridou

Ομολογώ πως για το συγκεκριμένο βιβλίο, δεν έχω να πω πολλά. Η πλοκή είναι συνηθισμένη καθώς μας μιλάει για την σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε ένα badboy και μια όχι και τόσο γνωστή κοπέλα της πρώτης λυκείου αλλά και για διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή της κοπέλας. Μοναδικό μου παράπονο, είναι οι σύντομες εναλλαγές στις σκηνές πράγμα το οποίο μπερδεύει τους αναγνώστες σε κάποια σημεία (ή τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με εμένα). Είναι μια ευχάριστη ιστορία με αρκετή δόση χιούμορ που είμαι σίγουρη πως οι λάτρεις του είδους, θα αγαπήσουν.

EvirinaNikolaou7

Το Your Madness είναι μια καθαρά εφηβική ιστορία, με ένα θέμα κάπως πολυφορεμένο! Δομικά και ορθογραφικά η ιστορία βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο και έτσι δεν δυσκολεύεται ο αναγνώστης! Ωστόσο η ιστορία χάνει στην πλοκή της, στην εξέλιξη της ιστορίας! Αρχικά οι πολλοί εσωτερικοί μονόλογοι καθώς και οι μεγάλοι παράγραφοι σχετικά με το τι σκέφτεται, ποιες είναι οι απόψεις της, κουράζουν κάπως τον αναγνώστη! Το κεφάλαιο με την μεριά του Πάνου, ήταν αρκετά ενδιαφέρον και κάπως ζέστανε την όλη ατμόσφαιρα! Ωστόσο υπήρχαν αρκετά σημεία που ο αναγνώστης κουράζεται, εξού και η μείωση των αναγνωστών από ένα σημείο και μετά! Άποψη μου να γίνει μια μείωση των εσωτερικών διαλόγων, να μπουν περισσότερα κεφάλαια από την μεριά του Πάνου και τέλος να βρεθεί κάτι ώστε να γίνει πιο ελκυστική η ιστορία, ώστε να διαφοροποιηθεί από τις άλλες ιστορίες του ίδιου είδους! 

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία αφήστε την άποψη σας στα σχόλια από κάτω!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Promo Book [ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ]Where stories live. Discover now