The White Wolf 'The Gift Of Glacier' by XxTheLittleWolfxX

154 12 2
                                    


Γεια σας και καλές αποκριές!

Αυτή την εβδομάδα διαβάσαμε το βιβλίο The White Wolf 'The Gift Of Glacier' της XxTheLittleWolfxX

Η ιστορία αφηγείται την ιστορία της Κρίστη, η οποία μετά την επίθεση ενός λύκου καταλήγει σε μια παγωμένη λίμνη. Όλοι την αμφισβητούν, μέχρι που γνωρίζει τον Ίθαν και μια περίεργη σχέση ξεκινάει. Μαζί με τη φίλη της Μάλια, θα προσπαθήσουν να μάθουν όλη την αλήθεια.

Αυτή τη στιγμή είναι στο νούμερο #1 στην κατηγορία Λυκάνθρωπος.

Η γνώμη των Taleworms

QueenofCappuccino

Η ιδέα είναι πραγματικά πολύ όμορφη, δεν είμαι λάτρης των λυκανθρώπων αλλά η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ! Οι δυνάμεις που περιγράφει είναι πολύ ωραίες! Όμως, θα πρέπει να πω και τα αρνητικά στοιχεία που βρήκα στο κείμενο. Αρχικά, τα πολύ μικρά κεφάλαια με κούρασαν κάτι που είναι πολύ εύκολο να διορθωθεί και κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητο. Τα ορθογραφικά λάθη είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για μία ιστορία, οπότε μια δεύτερη ματιά είναι καλό να γίνεται διότι μου ήταν πολύ δύσκολο να τη διαβάσω (εννοώντας πως δεν καταλάβαινα ποια λέξη ήταν). Ακόμη, θα μου άρεσε πολύ αν δινόταν περισσότερη προσοχή στην περιγραφή. Θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες για κάποια γεγονότα της ιστορίας, δυστυχώς όμως έχει πολύ γρήγορη και απότομη εναλλαγή και μου αφήνει απορίες. Αν διορθωθούν αυτά, πιστεύω ότι η ιστορία θα μείνει για αρκετό καιρό στο νούμερο ένα.

Greatfeel

Λυκάνθρωποι. Η κλασική κλισέ ιδέα που τραβάει αναγνώστες σαν μαγνήτης. Φυσικά και δεν είναι κακό να γράφεις πάνω σε μία κλισέ ιδέα. Προσωπικά αυτό που με χάλασε ήταν ότι είχε μικρά κεφάλαια χωρίς ιδιαίτερη περιγραφή. Παράδειγμα, που βρίσκεται η πρωταγωνίστρια; Πώς είναι εκεί που βρίσκεται κλπ. Έχεις στα χέρια σου τρην απέραντη ελευθερία να εκφραστείς με όποιο τρόπο θέλεις, δεν ακολουθείς τη λογική, εμπλούτισε το λοιπόν! Παίξε με τις λέξεις! Περιέγραψε με λεπτομέρειες τα αισθήματα της πρωταγωνίστριας (μεταμορφώνεται από άνθρωπο σε τετράποδο τέρας, πως νιώθει κουλ και άνετη;) Επίσης σε πολλά κεφάλαια υπάρχει μια οπτική αστάθεια. Παράδειγμα "..." και -... Ένα από τα δύο, όχι και τα δύο. Υπάρχουν επίσης κάποια ορθογραφικά και κάποια συντακτικά λάθη που με ένα καλό edit διορθώνονται.

ΥΓ. Εξαιρετικό cover ❤

EvirinaNikolaou7

Η ιστορία The White Wolf  'The gift of glacier' είναι μια φιλόδοξη ιστορία που χάνει τη λάμψη της λόγω αρκετών λαθών τόσο ορθογραφικά όσο και συντακτικά! Αρχικά η ιστορία είναι γεμάτη από ορθογραφικά λάθη, που αυτό από μόνο του δυσκολεύει τα πράγματα. Πιο συγκεκριμένα η λάθος σειρά των γραμμάτων σε πολλές λέξεις καθώς και η λάθος ορθογραφία δυσκολεύουν την ανάγνωση και την κατανόηση του κειμένου! Επίσης πολλές προτάσεις δεν έχουν συνοχή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημεία που να μην βγαίνει καθαρό νόημα! Όσο αφορά την πλοκή της ιστορίας θεωρώ ότι είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, ασχολείται με ένα ζήτημα που είναι must λόγω πολλών ταινιών με λυκανθρώπους! Ωστόσο, πολλά γεγονότα περνούνται αρκετά γρήγορα ενώ τα συναισθήματα δεν περιγράφονται στον βαθμό που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να μην περνάει ο συγγραφέας με το κείμενο του αυτό που επιθυμεί στους αναγνώστες του! Κατά τη γνώμη μου είναι μια ιστορία που ενώ έχει ένα ενδιαφέρον θέμα δεν αποδίδεται σωστά! Οι συμβουλές μου είναι πριν ανεβάσεις το οτιδήποτε να γίνεται ένας επανέλεγχος του κειμένου ώστε να γίνονται οι σωστές διορθώσεις, ακόμη εμπλουτισμός του κειμένου με εικόνες και συναισθήματα για να προσελκύσουν τον αναγνώστη και περισσότερη περιγραφή για να δωθεί μια άλλη νότα στην ιστορία. Τέλος, βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις και τα γεγονότα, περιέγραψε τα πιο πολύ!


Όσοι έχετε διαβάσει την ιστορία ή το κάνατε μαζί μας αυτή την εβδομάδα, περιμένουμε τα σχόλια σας από κάτω για να βοηθήσουμε τη συγγραφέα!


Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ιστορία, ήδη τα πάει πολύ καλά στην κατηγορία!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ιστορία, ήδη τα πάει πολύ καλά στην κατηγορία!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Promo Book [ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ]Where stories live. Discover now