3.Bölüm ⚡Karanlık Orman

23.9K 1.8K 98
                                    

Vote ve yorumsuz geçmeyin♥♥

***
Soğuk ,tenleri tırmalarken gece sessizliğini ülkenin üzerine çöktürmüştü.

Juan, Noryenda ülkesinde bulunan kılıç ormanına gelerek biraz kafasını dinlemeyi ummuştu. Karanlık orman onu fazlasıyla yoruyordu, heleki gece kurtlarının lideriysen bu iş daha da çekilmez bir hâl alıyordu. Kurt haline  bürünerek ormanda tur atarken biraz uyuklaşmış, avlanmış ve yürüyüş yapmıştı. Fakat bu rahat yolculuk duyduğu çığlık sesiyle son bulmuştu. İçinden bir ses çığlığın nerden geldiğini bulmasını istiyordu ve o, bu sese kulak asarak duyu yetenğinin yardımıyla hızla sesin geldiği yere koşturdu.

Siyah tüyleri dalgalanırken sarı gözleri aradığını bulmak istercesine etrafta dolaştı.

Bulmuştu.

Yerde boylu boyunca yatarak inleyen kızı gördüğünde adımları oraya ilerledi. Nordenya ülkesinde görmeye alışık olmadığı giyiniş tarzlı kızın boya olduğunu tahmin ettiği mavimsi saçlarının yere serildiğini görmek ona tuhaf  hissettirmişti. Biraz daha yaklaştı ve adeta nutku tutuldu.

Yarı açık mavi gözler, beyaz bir ten küçük kalkık burun , dolgun dudaklar ve sık kirpikler görmeye alışkın olmadığı derecede harika bir güzellikti.

Kız gözlerini kapamadan önce onu görmüştü ancak o hipnotize olmuşcasına kızın eşsiz güzelliğini seyredaldı. Nitekim kendine gelmesi biraz uzun sürmüştü. Kendine geldiğinde ise insan haline dönüp kızı kucakladığı gibi Karanlık ormana yol aldı. Burada  nereye gitmesi gerektiğini bilmiyordu ve bu kızı aç hayvanlara bırakmaya hiç niyeti yoktu.

Kim olduğunu ve orada ne yaptığını bilmiyordu ancak kılıç ormanında pek insan bulunmazdı, tuhaftı.

Karanlık ormana giriş yaptığında kısa süre içinde yer altı mağarasının önüne gelmişti. Halkı Juan'ın etrafına doluşmuş kıza hayranlıkla bakarken fısıldaşmaya başlamıştı bile.

Juan'ın sağ kolu olan Andrew iri ve kaslı gövdesiyle yanına gelerek merakla önce baygın kıza sonrada Juan'a bakmıştı.

"Abi bu kim?"

"Bilmiyorum, gezintiye çıktığımda baygın buldum sanırım ağaçtan düşmüş." Kısaca olayı açıklamış ve mağaranın kendine ait olan geniş odacığına girerek kızı yatağına yatırmıştı. Mavi saçlar yatağını süslediğinde bu görüntünün ne kadar güzel olduğunu düşündü. Yer altı mağarasında olmasına rağmen odası sıradan bir insan evinden farksızdı. Kapalı Çarşıdan getirttirdiği yumuşak büyük yatağı, kenarda bulunan şömine,  yerdeki post ve üstüne post serili koltuğuyla normal bir odaydı.

Kızın mavi saçlarına bulaşmış kırmızı lekeyi gördüğünde kaşları çatıldı. Hızla kafasını kaldırıp baktığında kanayan yarayı gördüğünde kısa sesli bir küfür savurarak ;

A R V E N 💧(Alfa)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin