Το πάρτυ της εταιρίας

3.6K 130 8
                                    

Ήρθε η μέρα για το πάρτυ της εταιρίας.

Το πρωί που σηκώθηκα, βρήκα τον Σταύρο να ετοιμάζει πρωινό.Τον πλησιάζω χωρίς να με καταλάβει και τον αγκαλιάζω απο πίσω.Χαμογελάει...Με ένα του χαμόγελο η μέρα γίναιτε υπέροχη.Με φιλάει τρυφερά σαν να του έλειψα. Καθόμαστε να φάμε το πρωινό μας.

<<Ελπίζω να μην ξέχασες το πάρτυ σήμερα...>>λέει ο Σταύρος.

<<Όχι φυσικά.>>λέεω και σηκώνομαι απότομα.<<Πάω για σπα και καλοπισμό>>συνεχίζω να λέω και πηγαίνω να ετοιμαστώ.Βάζω μια φούστα και μια μπλούζα και πηγαίνω προς το σαλόνι.

<<Θα γυρίσω σε 4 ώρες>>του λέω και του δίνω ένα πεταχτό φιλί.

Ανεβαίνω στο ποδήλατο και πηγαίνω για το σπα.Μπαίνω μέσα στο μεγάλο αισθητούτο.Αφού μιλάω με την κοπέλα στην ρεσεψιόν μια άλλη μου φέρνει ένα μπουρνόυζι και μια πετσέτε και με κατευθήνει στα αποδητήρια.

Μετά απο 4 ώρες, νιώθω άλλος άνθρωπος.Στέλνω μύνημα στον Σταύρο.

''Μωρό μου θα αργήσω πάω να κάνω τα νύχια μου και τα μαλλιά μου.Κατά τις 7 θα είμαι σπίτι.'' κατευθείαν μου έρχεται απάντηση.

''Ο.Κ. μωρό μου δεν υπάρχει πρόβλημα.Σε θέλω κούκλα...(Αν και χωρίς να κάνεις τίποτε είσαι θεά)''

Αχχχ πόσο με αγαπάει.Είναι το άλλο μου μισώ.Όταν είμαι μαζί του πετάω στα σύννεφα.

Στις 7 είμαι έγω απο την πόρτα του σπιτιού.Είμαι πανέτοιμη μόνο το φόρεμα και τα τακούνια πρέπει να βάλω.Καλά η αισθητηκός με έκανε θεά.Νύχια,μακιγιάζ και μαλλί.

Ανοίγω και μπάινω μέσα.Αντικρίζω τον Σταύρο έτοιμο να με περιμένει στον καναπέ.

<<Μωρό μου ετοιμάστηκες βλέπω.>>λέω με νάζι.

<<Ναι μωρό μου.Ήθελα να σου αφήσω όλο το δωμάτιο για να ετοιμαστείς.>>λέει και μου χαμογελάει.

Είναι στυλάτος όπως πάντα.Φοράει άσπρο πουκάμισο με μαύρο παπιόν,μαύρο σακάκι και παντελόνι.Αχχχ λατρεύω το παπιόν και το ξέρει.

Πηγαίνω στο δωμάτιο και ανοίγω την ντουλάπα.Βγάζω το μαύρο φόρεμα που πήρα πριν μέρες και το φοράω.Είναι υπέροχο.Είναι 3 παλάμες πάνω απο το γόνατο.Είναι αμάνικο και στην μέση και πάνω απο το στήθος είναι διάφανο.Μου τονίζει το ωραίο μου σώμα.Βάζω τις μαύρες γόβες μου πέρνω το τσαντάκι μου και βγαίνω έξω.Στέκομαι με το ένα χέρι στον τοίχο και βήχω σιγανά για να με καταλάβει.Γυρίζει και με κοιτάει τα μάτια του γυαλίζουν.Σηκώνεται και με πιάνει απο την μέση και σκήβει στο αυτί μου.

Κρυφό μου πάθοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα