9.

6 2 2
                                    

Μετά από τέσσερις μέρες

Μεριά Κρίστις

Ξύπνησα...Είχα ανακτήσει όλες τις δυνάμεις μου μετά από εφτά μέρες ανάρρωσης. Σηκώθηκα και έβαλα τα ρούχα που μου είχαν φέρει οι γονείς μου από το σπίτι. Είχα μάθει ότι και ο Τζάστιν ήταν μια χαρά και έβγαινε και αυτός σήμερα. Έτσι δεν ανησυχούσα. Ήμασταν μια χαρά και οι δύο . *Επιτέλους* Όλα τα εμπόδια έφυγαν από ανάμεσά μας και τώρα θα ήμαστε ευτυχισμένοι. Γύρισα στο σπίτι και το θέαμα που είδα δεν το περίμενα. Είδα τον πατέρα μου να φιλιέται με μια κοπέλα στο καναπέ! Και σίγουρα ήταν πολύ νεότερή του.

Ε. Μπαμπά?!!!

Μπ. Οχ...Κρίστι πότε γύρισες εσύ?

Ε. Μόλις τώρα και το καλό που σου θέλω να φύγεις από το σπίτι με τη πουτ@ν@ σου μαζί!!!

Μπ. Για μίλα ποιο όμορφα.

Ε. Όπως θέλω θα μιλάω! Δεν είσαι εσύ ο πατέρας μου!* Από τα νεύρα μου το είπα*

Πήγα πάνω κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου και δεν μιλούσα σε κανέναν. Πήρα τηλ τη μητέρα μου αλλά δεν το σήκωνε. Τι είχε συμβεί? που είναι?. Το μεσημέρι δεν κατέβηκα για μεσημεριανό. Ήρθε το βράδυ και η μητέρα μου ακόμα να εμφανιστεί. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν είχε πάρει. Και το Πατέρας άφαντος. Τον πήρα τηλέφωνο.

Ε. Που είναι η μαμά?

Μπ. Δεν ξέρω.

Ε. Αστα αυτά και πες τώρα!!! Τι τρέχει με τη μαμά? Τι έπαθε??(οι ερωτήσεις έπεφταν σαν βροχή στο κεφάλι μου και δεν θα τα παρατήσω μέχρι να πάρω μια απάντηση)* Άκουσα ένα ουρλιαχτό δυνατό και μετά έπεσε η γραμμή. Κάτι γινόταν πίσω από την πλάτη μου και έπρεπε να μάθω γρήγορα. Πριν πληγωθεί κανείς.* Κατέβασα ένα πρόγραμμα στο κινητό μου που μπορούσα να δω που βρισκόταν το άτομο που με πείρε ή τον πείρα εγώ τηλ και μιλήσαμε. Το χρησιμοποίησα για να βρω το που είναι.

Ήταν σε ένα απομακρισμένο και εγκαταλελλημένο σπίτι. Το προαίσθημά μου όλο και μεγάλωνε. Τι να κάνει εκεί ο μπαμπάς μου? Και αυτό το ουρλιαχτό που άκουσα τι ήταν? Πήρα τηλ την Μελίνα.

Ε. Έλα.

Μ. Έλα.

Ε. Θα μου κάνεις μια χάρη?

Μ. Εξαρτάται.

Ε. Καλά. Θέλω όταν σου στείλω την διεύθυνση που είμαι, να πάρεις τηλ την αστυνομία και να τις πεις πως έχουν απαγάγει κάποιον και βρίσκεται σε εκείνη τη διεύθυνση. Να έρθουν αμέσως πριν πεθάνει κάποιος.

"A Strange Beginning''Where stories live. Discover now