4.

4 1 4
                                    

Ήρθε ο Τζάστιν δίπλα μου και η Μελίνα πήγε στη θέση του δίπλα στον κολλητό του, τον Meyson . Από ότι φαίνεται γνωρίστηκαν καλύτερα. Ταίριαζαν πάρα πολύ. Τους παρακολουθούσαμε και χασκογελούσαμε. Είχε τόσο πλάκα να τους βλέπουμε και τους δύο σε αμηχανία.


Νύσταζα τόσο πολύ. Ήθελα να κοιμηθώ.

Ο Τζάστιν μου έπιασε το χέρι και μου χαμογέλασε. Χωρίς να το καταλάβω με πήρε ο ύπνος στον ώμο του. Όταν ξύπνησα το πρώτο πράγμα που είδα, ήταν το πρόσωπο του Τζάστιν να με κοιτάζει και να χαιδεύει το πρόσωπό μου. Του χαμογέλασα και το ανταπέδωσε με ένα φιλί. Όλοι στο πούλμαν κοιμούνταν εκτός από εκείνον. Ευτυχώς ο οδηγός έκανε τα στραβά μάτια .

E:Πόση ώρα κοιμάμαι?

T:Καμιά ώρα. Ξανακοιμήσου αν θες.

E:όχι εντάξει είμαι.

Σηκώθηκα και τον αγκάλιασα. Μείναμε για λίγα λεπτά έτσι. Μετά κοίταξα έξω από το παράθυρο και ο Τζάστιν μου έπιασε το χέρι. Μπορούσα να αισθανθώ τη ζεστασιά του .Την θέρμη του σώματός του. Μείναμε έτσι για την υπόλοιπη διαδρομή μέχρι το αεροπλάνο. Φτάσαμε γρήγορα και όλοι ξύπνησαν απότομα. Ευτυχώς πρόλαβα να ξυπνήσω την Μελίνα για να αλλάξουν θέσεις.

Η καθηγήτρια δεν πήρε είδηση τίποτα. Φτάσαμε επιτέλους στο αεροδρόμιο.

K:Τώρα στο αεροπλάνο να καθίστε όπως θέλετε αλλά όχι φιλάκια ,αγκαλίτσες και μαλακίες.

Π(παιδια):Οκ.

Αυτή τη φορά καθίσαμε χωρίς φόβο δίπλα-δίπλα. Μιλούσαμε με το κινητό για να μην καταλάβουν το τι λέγαμε. Μου έλεγε ποιήματα, ανέκδοτα, ενίγματα και περνούσαμε πολύ ωραία. Επίσης παίξαμε και ένα παιχνίδι για να γνωριστούμε καλύτερα. Ο καθένας έπρεπε να ρωτήσει τον άλλον πιο είναι το αγαπημένο του ...οτιδήποτε πράγμα ας πούμε και ο άλλος έπρεπε να μαντέψει πιο είναι. Όπως φαίνεται έχασα γιατί έκανα λάθος στα περισσότερα. Ως τίμημα έπρεπε να κάνω κάτι που ήθελε.

E:Εντάξει έχασα πες μου τι θες να κάνω.

T:Να μείνεις στο ίδιο ξενοδοχείο και απέναντι δωμάτιο από εμένα.

E:Θα προσπαθήσω.

Τότε φτάσαμε.

Σηκωθήκαμε και πήραμε ταξί αφού τα λεωφορεία της Αθήνας ήταν γεμάτα. Ανά τέσσερα άτομα ήμασταν σε ένα ταξί. Εγώ, ο Τζάστιν, η Μελίνα και ο meyson ήμασταν σε ένα. Ευτυχώς διαλέξαμε εμείς με ποιόν θα ήμασταν, καθώς και τα δωμάτια και το ξενοδοχείο.

"A Strange Beginning''Where stories live. Discover now