07 # [Bak, eli yüreğinin üzerinde.]

73 36 11
                                    

"Özür dilerim, Kayra. Herkesin affından daha çok senin affına sığınıyorum. Belli belirsiz yüzümde oluşturduğun tebessümler, görüntülü konuşmalarımızda gözlerime olan hayranımsı bakışlarından özür diliyorum. Dudaklarını sırf benimle konuşmak için yorduğundan dolayı sana minnettarım.

Kimsenin birbirini umursamadığı şu dünyada beni umursayan senden özür diliyorum. Canım yandığında, kırıldığımda, depresifleştiğim zamanlar yanımda ve benim için daima özel olan kişinin affına sığınmak istiyorum. Bunu hak etmediğimi biliyorum. Lâkin yine de hayatımdaki tek şansımı bunun için denemek istiyorum. Evet, başka bir şansım yok. Hele ki bugünden sonra.

Bu notları göremeyeceğini biliyorum, ruhen yanımda olsan da bedenen yanımda olmadığını biliyorum, kilometrelerce uzakta olduğunu biliyorum.

Hiçbir zaman başımı omzuna yaslayamayacak olduğumu biliyorum.

Fakat bir umut taşıyorum içimde. Bu nottan çıkan her kelimeyi, sona kalan soluklarımı teninde hissedeceksin. Öyle umuyorum. Umarım yanılmıyorumdur.

Yanılmadığım gerçeğini kabul ederek o sandalyeye çıkacağım ve görünmez birinin, boğazıma bağlı halatımla sandalyeyi ittirmesini bekleyeceğim. Ya da bu önemli görevi yerine getirecek olan ben olacağım. Çocukluğumdan beri başaramadığım, beni mutlu edecek olan fırsatı bugün yakaladım. Yani umarım bugün doğru zamandır.

   Bu Dünya'dan çekip gideceğim. Senin dışında kimse bilmeyecek. Hayallerimin öldüğü şu evde çürüyüp gideceğim. Ta ki birileri beni bulana dek.

Seni seviyorum. Harikalar Diyarı'nda görüşmek üzere sevgili'm."

Shawn Mendes - In My Blood (Audio)

Gündüzü Gece Misali. § (U) | TEXTINGWhere stories live. Discover now