14. Bölüm

50 6 0
                                    

Geri döndüm dhfkbfkf uzun zamandan sonra bölüm atmayı fazlasıyla özlemişim bundan sonra buradayım Neyse başlayalım bakalım. Bölüm atmamamın sebebi ise bölümlerin aslında daha farklı olmasıydı ve ben nasıl toparlayacağımı bilmediğim için uzun bir zaman atmadım. Şuanda bile toparlamış değilim tam olarak ama inşallah toparlayacağım, bunu bilmenizin gerektiğini düşündüm.

Ne dediklerinin farkındadır heralde bunlar dimi? Saçmalık tam anlamıyla saçmalık ama bir yandan da doğru olabilme ihtimalide var. Ahh kafamın zonklaması beni bitiriyor. Artık ağrıdan başım dönmeye başladığı için yatağın kenarına elimi koyarak dengemi sağlamaya çalıştım fakat pekte becerikli olduğum söylenemez, bir yere ayağımın çarpmasıyla sendelediğimde birinin belimde tutması bir oldu. Hakikaten ne oluyor böyle? Tanıdık bir his bu...

Yavaş yavaş sinirlenmeye başlıyorum karşımda duranlar doktor işte neyin halüsinasyonu bu, bu... saçmalık gözlerimin renginin birazdan değişeceğinden eminim.

-Bu lanet olasıca oyuna bir son verin...doktor!

Tam ağızını açıp bir şey diyecekken eşyaların yerinden oynamasıyla ağzını kapattı. Doktorun gözlerinin içine bakıyordum ve birden onun luki olup sonra tekrardan doktor olması ile

-Sana Bu Oyuna Son Vermeni Söyledim

Bağırarak söylediğim sözlere ikiside tepkisizce duruyordu. Bi-bir dakika alnında 'melezlik' mührü var. B-bu Luki olmalı çünkü bizim melezlik damgamız bileğimizde, kolumuzda ve alnımızda yani dedikleri gibi halüsinasyon olarak gördüm... Ah lanet olsun. Onun yanındaki de Kamaray olması lazım. Gülümsedim ki hareket ettiklerini unuttuğum eşyaların pat-küt diye sesler çıkartarak yerlerine geri gelmeleri ister istemez ürküttü.

-Heralde hâla bizi doktor ve yardımcısı sanmıyorsundur ha?

Gülerek dediği cümlesine bende güldüm ve

-Hiç sanmıyorum siz doktor ve o aptal yardımcısısınız!

Küçük bir şakadan bir şey olmaz dimi? İçimden kötü kızlar gibi kahkahalarla gülüyorum.İkisininde gözlerinde ki şaşkınlık okunmayacak gibi değildi.

-Nasıl yani

Diyen Kamaray' ın gözlerinde olan şaşkınlık sesinede yansımışdı.
Gülmemek için kendimi tutmaktan artık kızarma hatta morarma norktasına geldim.En sonunda dayanamayarak kahkalarla gülmeye başladım, ti-tiplerini görmelisiniz ahahah. Bilmem kaç dakikadan beri gülmekten yorulduğum için en sonunda durmak zorunda kaldım. Bu arada ben niye yerdeyim yav artık kendimi ne kadar kaptırdıysam yerde olduğumun farkında bile değilim.

-Sonunda!!

Aynı anda söyledikleri şeye tebessüm ettim.

Onlarsa göz devirdi, hey ne oldu şimdi ya ben naptım 'neler yapmadın ki bayan garip' gözlerimi kısarak iç sesime 'haklısın aslında ya' diyerek.

Bana bakan iki çift kızgın gözle birazcıkın yutkunma isteği duymuş olabilirim, ayvayı yedim valla bu arada ayva demişken canım ayva çekti lan 'bir doyuramadık seni' diyen iç sesimi ne kadar takmak istesemde şuan olmaz unutturma iç ses bir ara hatırlat lafı neyse, sanırım Luki beni mahzene tıkı-

-Lidya, Kamaray ile yarın okula gidiyorsunuz ve Kamaray senin yanından ayrılmayacak onu yanından kovayım felan sakın deme! sende Lidya' nın sana dediklerini pek takma ve dediğimi yap, okulda kavga yapmıyorsunuz.

Son kelimesini derken bana doğru bakmasıyla oflayarak 'tama' diye mırıldandım ama duymamış gibi yaparak 'anlamadım' dediğinde

-Tamam

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 02, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Son MelezWhere stories live. Discover now