13 . BÖLÜM

75 3 2
                                    

Selammm millet, biliyorum çok geç geldi yeni bölüm , bu yüzden özür dilerim sizlerden , okul ve çalışmam gereken bir sınavım olduğu için bölümler  geç geliyor bu arada perşembe günü yeni bölüm gelicek demiştim fakat telefonum okulda kaldığı için yayınlayamadım :/  . Neyse yep yeni bir bölümle karşınızdayım bakalım bu bölümde neler olucak ? 


Ağırlaşmış göz kapaklarımı açmaya çalıştığımda açamamıştım , sanki göz kapaklarım birbirine yapışmıştı , sanarsın japon yapıştırıcısı sürdüler . Bir kaç deneme sonrasında  zar zor açabildiğim gözlerim ilk baş bulanıklaşınca , birazcıkın bekleyerek düzelmesini bekledim , tam o sırada da içeriye artık nerdeysem , luki ve kamaray içeri gelince ikisininde gözlerinde endişe ve birazda sinir geçtiğini gördüğüme adımı mı basabilirim .

" lidya iyimisin "

Konuşan kişi kesinlikle luki ' ydi , nasıl anladın hiç demeyin çünkü bende bilmiyorum .

" İyiyim luki "

Luki ' nin yanında ayakta bekleyen kamaray ' a tek kaşımı kaldırarak baktığımda ve evet bende o seçilmiş kişilerdenim ehehehe , o da bana gözlerini kısarak bakmaya başladığında , içimde ki nadide ' hıh sen bakışlardan da mı anlıyordun angut ' diye  söylendiğini gayat rahat bir şekilde anlayabiliyorum .çünkü o benim iç sesim , ' vay a.ına koyayım ben senin iç sesinmiyim oha inanmiyorum ' diyen iç sesimi gözlerimi devirerek ' yav he he ondan ' diyerek iç dünyada ki çatışmama son verip dış dünyaya döndüğümde gözümün önünde sallanan eli görmemle küçük bir çığlık attım  , ' küçükmü ' alay eder bir tonda söyleyen nadide ' yi takmayarak , daha demin ki gözümün önünde sallanan elin hala şokundayım .Düşünsenize dalmış bir şekilde iç sesinizle konuşurken biri gözünüzün önünde el sallıyor , ayy düşünmek bile istemiyorum , sarı sarı tüylerim diken gibi oldu , bir daha gözümün önünde sallanan bir el görmek istemiyorum  . Şoku üstümden atar atmaz taramalı tüfek gibi bütün kelimelerimi sıralamaya başladım .

" Ulan siz beni çıldırtacak mısınız  , gözümün önünde elin ne işi var Allah aşkına yha "

Artık nasıl bağırarak konuştuysam andrey ve kamaray ellerini kulaklarına koyarak 

" lidya bağırma "

" LİDYA Bağırma ",

diye bağırmışlardı ama onları takan kim , yani anlayacağınız her zaman olduğu gibi bu gün de ehem ehem ağzıma etçekler sanırım , bunları düşünmemem lazım . düşünme lidya , düşünm-  " hasta rolü yaparsın bebeğim " , oha ama bunu kim söyledi lan , "ben söyledim bebeğim "  ,sen kimsin ? , " ben mi ? , ben şevket "  , ha sen misin yavşak şevket valla unutmuşum sen- neyse be bir el faciası daha yaşamak istemiyorum o yüzden dış dünyaya dönmem lazım .
Döndüğümde ise luki ve kamaray bir şey hakkında fısıltıyla tartışıyorlardı , ne konuştuklarını anlamak için biraz hareket ederek kendimk öne doğru eğdiğimde ikisi de başlarını bana doğru çevirdiklerinde , sorgular bir şekilde kaşlarını kaldırdıklarında .
Bir açıklama yapmam gerektiğini düşünerek , birazdan u dönüşü yapacak olan lidya ' ya lütfen daha fazla batırmamasını söylemek istiyorum .

" boğazım kurudu da su almak için kalkcaktım "

Dediğimde hiç inanmışa benzemiyorlardı , tabi ki de inanmazlar , yanında ki komidinin üstünde içi su dolu bardak ve sürahi duruyor sence de inanırlar mı lidya ? , ahh aptal ben , kendime şuan kafa atmak istiyorum nalet olsun , neyse artık bir şeye giriştik yarım bırakmak olmaz dimi ?.

" bardağa doğru uzandım fakat alamadım o yüzden kalkıpda almak istedim . "

Bu iyiydi ama doğrusunu söylemek gerekirse hiç inanmadılar .Çünkü yalan söylediğimi ve dansöz gibi kıvırmaya çalıştığımı anlayacak kadar beni iyi tanıyorlar , hadi kamaray neyse dicem de o melez olduğu için kolayca anlar , neyse bu konuyu kapatmak için

" Ben neden bayıldım yani o gün kanda içtim "

Ve size söylemeyi unuttum biz melezler diğer vampirlere göre daha hassasız eğer günde 1 kere bile olsa kan içmezsek güçlerimizin bir kısmını kaybederiz aynı zamanda , guç kullandığımızda bayılıp bir kaç gün boyunca kan takviyesi almamız lazım , vampirler ise 1 haftadan fazla bir süre boyunca kan içmeden durabilirler , farkımız tarzımız bebeğim 😉 ehem ehem ben fazla uzattım .

Yine tek  kaşımı kaldırdığımda luki ve kamaray birbirine baktıklarında kötü bir şey söyleyeceklerini anlamıştım fakat bu kötü şey ne ?

" evet size bir soru sordum dimi ? "

Sert bir şekilde söylediğimde luki ' nin sinirlendiğini anlayabiliyorum , birisi ona sert bir şekilde bir şey söylediğinde sinirlenirdi . Kamaray luki ' nin açıklama yapmayacağını bildiği için konuşmaya başladı

" lidya ... Doktor denilen p.ç sana büyü yapmış...sende ki farklı enerjiyi hissetmiş olmalı fakat emin olamak için sana bir ilaç içirmiş bu ilaç genelde çok eskiden kullanılırdı sonra biz yani melezler bu ilacın ırklar arasında bir düşmanlık olacağını ve bu düşmanlık sonucunda bir ırkın yok olacağını  bildiğimiz için toplamıştık herkesden , biz hariç kimsede yokdu  bu ilaç ama bu doktor  uyanıklık yapıp , ilacı pordomisyun sınırlarında bir yere saklamış olmalı ki kolayca senin üstünde denedi...ayrıca sakın vampir özelliklerin hariç hiç bir güç kullanma , kullanırsan senin melez olduğunu anlamaları yüksek bir ihtimal  . "

Uzun bir konuşma sonunda hayatımın tehlike de belki de büyük bir savaş başlatacağımı anlamıştım . Bunu düşünmeyi hep sonra ki zamanlara atmıştım ve hiç beklemediğim bir anda bunu düşünmek...bilmiyorum yani ne diyeceğimi , ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok . Lanet olsun ki yok ! .

Sinirden gözlerimin dolduğunu hissedebiliyordum , bu lanet olasıca melezlikden çoğu zaman nefret etmişimdir ve şimdide nefret ediyorum .Gözlerimin dolması gibi aynı zamanda  sinirden ellerimin titrediğini görebiliyordum ve bunun kötü bir şey olduğu açık ve net bir şekilde ortada . Ne zaman eğdiğimi bilmediğim kafamı kaldırdığımda , karşımda bu p.ç k.urusunu görmeyi beklemiyordum . Hızlı ve soğuk kanlı olmaya çalışarak yattığım yataktan kalkarak karşısına geçtiğimde ilk cümlem

" Senin burda ne işin var "

Karşımda duran kişi doktordu .

Şaşkın bir şekilde bana bakarak konuşmaya başladı

" lidya ben doktor değilim , iyimisin sen ? "

Kurduğu cümleyle kaşlarımı daha da çatarak .

" ha ha ha çok komik , sen beni aptal mı sanıyorsun , karşımdasın işte bana yalan söyleme "

Sonlara doğru hiddetle bağırarak konuştuğumda yanında hemşire kıyafetleriyle duran çocuğu daha yeni fark etmiştim ,  yanında duran o çocuğa bir şeyler söylüyordu ve söylediği şey aynen buydu

" İlacın yan etkisi olmalı , bizi doktor yerine görüyor ,  bir nevi halüsinasyon gibi "

" aynen bize yabini gibi bakıyor öfkesini burdan bile hissedebiliyorum ve bu kötü bir şey , ne yapıcağız "

" bilmiyorum kam , "

Yabani mi ? , gerçektende bana yabani mi dedi bu şaşkın ördek . ' takıldığın şey bu mu lidya ? ' diyen iç sesime haklı olduğunu belirtir bir şekilde kafa salladım . Haklıydı , asıl takılmam gereken halüsinasyon mu görüyorum ben ? Yoksa o aptal benim kafamı mı karıştırmaya çalışıyor ? . Ve binlerce cevapsız soru hangisine cevap bulacağım ben ahh lanet olsun .




Ehem ehem bu bölüm kısa olduğu için sizden özür dilerim , diğer ki bölümü uzun bir şekilde yazıcağım 😊





















Son MelezWhere stories live. Discover now