A/N

577 15 2
                                    

Eddig elfelejtettem mondani(írni), de ha szeretnétek akkor küldhettek be ANGOL sztorikat amiket szeretnétek magyarul elolvasni. Vagy azért mert még nem tudtok olyan jól angolul vagy csak úgy szeretnétek ha lenne belőle magyar változat. Csak írjátok meg komiba vagy privi chat-be, hogy melyik az a sztori (utóbbi jobb lenne mert akkor biztos nem keverem össze másikkal, utána pedig nyugodtan kitörölhettek ha akartok). A sztori fajtája bármi lehet bl-től elkezdve yurin át az általános fiú-lány párosításig (*suttog "Küldjetek annyi bl-t amennyit csak találtok.")
Pár kérésem azért lenne a sztorikkal kapcsolatban: ha lehet csak one-shotok vagy max 6 fejezetesek legyenek merthát...végzős vagyok és valamikor az érettségire is kell tanulnom.😉
Egyenlőre szeretnék 18+ alatt maradni, mert csak nemrég kezdtem neki a fordításoknak és eddig ez a második ilyen sztorim (Megértéseteket köszönöm.)
Csak ennyi lenne és remélem senkinek sem gond, hogy egy darabig még maradunk a 18-as karika alatt.

Kiváncsian várom lesznek-e beküldések!😊

Ui. :Köszönöm az eddigi pozitív megerősítéseket a másik sztorimra és Kentaura segítségét a sztorik publikálása utáni kisebb hibák kijavításáért.(Imádlak édesem!😚😘)

U.u.i.
További infót erről a "Cuccaim" 'Felhíváááás' című fejezetében találtok.

Haircut - Hajvágás/Frizura (Karma x Nagisa one-shot)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن