10.Bölüm - PART 1

4.9K 244 70
                                    

Merhaba, yazdığım bölüm 10 sayfayı geçtiği için iki parta böldüm yoksa sıkıntıdan patlardınız. Gerçi bu sefer de bu part sıkabilir ama... her neyse, gerekli. Diğer partı yarın bitirir bitirmez ekleyeceğim, o yüzden lütfen bölüm sonunda ona göre küfredin ya da diğer bölüm için sabırlı olun rgnkjrgm

AUGUST

Etraftaki duman görüşümü, içtiğim içkiler beynimi bulandırıyordu ama umurumda değildi. Böylesi çok daha kolaydı ve alıştığım bir düzendi, son bir buçuk ayın aksine. Tabii sürekli de böyle değildim, arada bir uğrardım ama son bir buçuk aydır bir kulübe bile gitmemiştim. İçten içe temiz kalmaya çalışıyordum sanırım, yani yaptıklarımın dışında ne kadar kalabiliyorsam işte. Hah. Ama ne uğruna?

En son unutmak için içtiğim zamanlar aklıma geliyordu. Onun ardından. Kalbimin kırıldığını kendime hatırlatmak zorunda kaldığım zamanlar. Ama bir süre sonra onu sevdiğim için değil de, ihanetinin acısı yüzünden kalbimin kırıldığını kabullenmek zorunda kalmıştım. Yine de onunla artık ilgilenmediğimi düşünmek ödümü koparıyordu.

Jennifer’ı da ilgilendiren ufak bir “iş” toplantısından eve içimde bastırmaya çalışmaya çalıştığım heyecanla döndüğüm akşamı hatırladım, ona vereceğim harika haberleri hayal ettiğim. Jennifer “bir arkadaşına uğrayacağı için” görüşmeye katılamamıştı çünkü “acil”di. Ona bu haberi ufak çaplı kirli bir sokağın köşesindeki evimizde verecektim ve bunu kutlamak için olan muhteşem bir seksten sonra ona olan ilgi ve sevgimin azalmadığını görecektim. Uzun süredir bunu yapmıyorduk, ben tuhaf bir şekilde bundan uzak durmuştum  ama artık istediğimden emindim. Eve yüzümde bir gülümsemeyle girdiğimde duyduğum inlemelerle bütün sevincimin çekip alındığını hissettiğimi hatırladıkça iğreniyordum. Daha sonra hızla yukarı çıkıp onu patronumuzun baş yardımcısının altında gördüğüm anı hatırladığımdaysa ağzıma gelen midemi içkilerle bastırmaya çalışıyordum. O da toplantıda değildi ve kimse nedenini bilmiyordu. Önce o herifi, sonra onu kovduktan sonra içmeye gittim. Her gün. Her saat. Aldatılan birinin hem mutsuz hem sinirli olması beklenir. Ama ben yalnızca sinirliydim. Ve sinirimi atmanın yollarını ararken daha da pis işlere bulaştım. Daha çok oyalanıyordum, sinirimi hatırlamıyordum. Ona olan ilgimin giderek azaldığını fark ederken, son birkaç haftadır zaten kendimi kandırdığımı fark etmiştim.

Daha da pis işlere bulaştığımda etrafımda hiç kadın yoktu ve etrafımdakileri inceliyordum. Bunun farkına vardığımda uzak durmaya çalışmıştım. Belki de psikolojimin bozulmasıyla hissettiğim bir… ihtiyaçtı?

Gay barlara gitmeye başladım. Bana ne olduğundan emin olmalıydım. Oraya adım attığım anda daha fazla ürkmüştüm. Ortamdaki her şey beni kendine çekiyor gibiydi, ürküyordum ama kendimle yüzleşmek zorundaydım. İçimdeki bilinmezlikle boğulmaktansa kendimi içkiyle boğmayı tercih ederdim. Bu yüzden en iyi bildiğim şeyi yapıp içtim. Arada işten arakladığım otları da tüttürmüş olabilirdim ama hiçbir şey umurumda değildi. Ne gördüğüm bile.

O gece ilk kez bir erkekle öpüştüm.  Sonra bir tane daha. Bir tane daha. Nasıl göründüklerini bile umursamıyordum, sadece duyduğum ihtiyacı gidermek ve unutmak istiyordum. Bir tanesiyle tuvalete girdik ve ilk kez bir erkekle birlikte oldum. Tabii altta olan taraf olduğum için çoğunlukla acısını hissetmiştim, ama zevk de veriyordu. Ertesi sabah bilmediğim evde bilmediğim birinin yanında uyandığımda bir önceki gece neler olduğunun ancak farkına varabilmiştim. Başımı şöyle bir çevirip baktığımda kaslı yapılı esmer bir erkeği görmüştüm ve bağırmamak için yorganla ağzımı kapatmıştım. Hemen evi terk edip kafamdaki bütün sorularla sendeleyerek evime geri dönmeyi başarmıştım.

O geceden sonra bir daha ne gay bara gittim ne de bir erkekle birlikte oldum. Kafamda beni ürküten binlerce soru dolanıyordu ama bunlara cevap vermeye cesaretim yoktu. O geceyi tüm detaylarıyla olmasa da hatırlıyordum ve en korkulu anılarımdan biri haline gelmişti. Geceleri rüyama giriyordu, her seferinde hem zevk hem de korkuyla uyanıyordum. Bütün bunlar yüzünden dikkatimi eskisi gibi toparlayamamıştım ve okuldayken yurt odamda yapılan bir arama sonucu tütünler ortaya çıkmıştı, onları saklamayı becerememiştim. Yüklü miktarda. Neyse ki ot vb. herhangi bir şey çıkmamıştı, bu yüzden yasal işleme gerek kalmadı ancak okuldan atıldım.

After Decisions (GAY)Where stories live. Discover now