Část 4

285 24 2
                                    

Byla středa a já pracovala ve svém pokoji. Venku pršelo tak silně že jsem slyšela kapky deště silně narážet do střechy mého panství. Tolik jsem se nudila. Chtěla jsem navštívit Undertakera ale když jsem požádala Jacka aby připravil kočár ihned začal panikařit nad tím že bych se nachladila a podobné absurdní věci. Na svou práci jsem se nedokázala soustředit. Dokonce ani mé přenádherné kotě které jsem nakonec pojmenovala Saween nepomohlo zahnat nudu. Saween si v klidu odpočívala na mé posteli bez nejmenšího zájmu o svět. 

Po nějakém čase stráveném papírováním jsem už dál nemohla. V hlavě jsem si naplánovala cestu k Undertakerovi. První se však musím převléknout protože kdybych vyšla ven z mého pokoje v tmavě modrých šatech plných krajek a dalších honosných detailů jsem si jistá že bych si získala Jackovu pozornost. O to mi přesně nešlo. Převlékla jsem se do mé jediné košile a k tomu jsem si oblékla hnědé kalhoty. Lehce jsem si rozcuchala vlasy abych nevypadala jako někdo noblesní a s tímto vzhledem jsem vzala Saween a co nejtišeji jsem se vyplížila z panství. Poprvé v životě jsem byla ráda za to že jsem se účastnila maškarního bálu díky kterému mám tento jednoduchý styl. 

Běžela jsem po ulicích směrem k Undertakerovu obchodu. Lidé se na mě dívali jako na nějakou žebračku. Jindy bych jim s radostí prokázala na koho se dívají ale vím že kdybych to udělala teď celá smáčená v prostém oblečení jen bych si zhoršila své jméno. 

Po nějakém čase jsem konečně stála před temným obchodem který jsem i tak milovala. Radostně jsem vešla dovnitř a našla naprosto prázdnou místnost. "Undertakere?" Zvolala jsem do prázdného pokoje. Saween seskočila z mé náruče a protáhla se na podlaze. Vypadala že jí nedělalo starosti nové prostředí. Slyšela jsem kroky za mnou a po té smích. "Hraběnko, nikdy by mě nenapadlo že mě přijdete navštívit v takovém oblečení." Se smíchem jsem nad jeho narážkou pouze protočila očima. Před ním jsem nemusela být ta elegantní, perfektní a chladná hraběnka. U něj jsem se mohla chovat jako typická žena. Sedla jsem si na pohovku a jen si povzdychla. "Chtěla jsem tě vidět co nejdřív jenže můj komorník byl zásadně proti. Došlo to až do té fáze že jsem se oblekla do tohohle a utíkala jsem v dešti až sem! Taky doufám že ti nebude vadit moje nové kotě. Já ji tam jednoduše nemohla nechat." Undertaker se uchechtl a zakroutil hlavou. "Vůbec ne. Mám zvířata rád. Nestrachujete se o to že se váš komorník strachy zblázní když zjistí že nejste v panství?" Pokáral mě se škádlícím tonem. "Může to brát jako odplatu že mě sem nechtěl pustit!" Zasmála jsem se. Opravdu mě nezajímalo že se můj dětinský komorník bude rmoutit nad tím kam jsem se vypařila. Byla jsem šťastná že opět můžu být sama sebou. Undertaker mi přinesl čaj který jsem radostně přijala. Malá Saween Undertakerovi unaveně skočila do náruče kde rychle usnula. "Ani nevíš jak moc jsem potřebovala pryč z toho panství.." Undertaker se na mě podíval ustaraným pohledem. "Hádám že na tom má podíl i váš komorník?" Při připomínce o něm jsem si povzdychla a kývla. "Chová se jako nevychované štěně... od něj by každý potřeboval pauzu... nejlépe na pořád..." 

Když jsem říkala tyto slova nikdy bych nečekala co se v tom "nevychovaném štěněti" skutečně skrývá..

kdybych jen tušila...

-------------------

Já se hrozně omlouvám za tak neskutečně dlouhou prodlevu mezi kapitolami!! Měla jsem tolik práce a když už to vypadalo nadějně skončila jsem v nemocnici kde jsem (nečekaně) nemohla být na mobilu.. T_T Ještě jednou se omlouvám!

Under spell of love [Undertaker Black Butler FF]Where stories live. Discover now