Část 2

359 29 3
                                    

Ráno mi Jack přinesl můj oblíbený čaj. Pomohl mi s korzetem a vše na co jsem si pomyslela jsem v tu chvíli měla. Jeho energetická nálada mě občas lehce vytáčela ale i tak jsem se snažila působit šťastně. Připadal mi jako neposedné štěně. K jeho smůle psy nepatří ke zvířatům které bych měla v oblibě. 

Zatím co Jack připravoval kočár já dopíjela čaj. Byla jsem zvědavá jak vypadají ulice Londýnu. Moc jsem si přála jít k hrobaři pěšky ale Jack odmítal. Dokázal mi vyjmenovat nejmíň padesát důvodů proč to není nejlepší nápad. Ani jeden z toho mi nepřipadal jako velký problém ale přece jen jsem ustoupila. V Londýnu jsem sice nová ale už teď mám pozvánky na jistá panství. Hrabě Trancy a Phantomhive. Jména těchto aristokratů mi jsou povědomá. Pamatuji si že má matka vždy s radostí navštěvovala Vincenta Phantomhive s jeho manželkou Rachel a dvojčaty. Panství Trancy často nenavštěvovala ale pokud to bylo nezbytné šla tam s mým otcem. Už jen díky vesnickým povídačkám zvládnu určit že tyto panství se nenávidí ze vším všudy a proto bude těžké vycházet s oběma. Na vesnici se toho dalo zjistit spoustu ale nepamatuji si že bych něco slyšela o místním hrobaři. 

Možná je to běžný člověk a jen při své práci nasazuje masku někoho kdo zbožňuje smrt. Kdo ví? Třeba si často povídá s lidmi na ulicích aniž by ho poznali. Ten muž je mi velkou záhadou. Jediné co mi o něm Jack dokázal říct je že se rád směje. Často prý pomáhá při vyšetřování vražd které jsou v Londýně na denním pořádku. Z toho se dá odvodit že musí být skutečně inteligentní. Jeho vzhled si Jack však nedokáže vybavit. Pamatuje si že ho viděl před mnoha lety. Vysoká figura v tmavém oblečení. Dlouhé šedé vlasy které mu skrývali oči. Byl ještě dítě když se sním po boku jeho matky setkal. Povídal mi o tom jak se bál ale po té se hrobař ukázal jako velmi hodný člověk. Tyhle historky o tom neznámem a zároveň známém muži mě poutali víc než cokoliv jiného. 

Z mých myšlenek mě vytrhl Jackův energetický hlas. "Má paní! Kočár je připraven!!" Pouze jsem kývla stále na půl v myšlenkách. 

Cesta v kočáru nebyla to nejpohodlnější ale dala se přetrpět. Kočár zastavil před tmavým obchodem. Nad dveřmi visela cedule s nápisem 'The Undertaker'. Tohle místo nevypadalo nepříjemně. Jack radostně přiskočil ke dveřím ale jakmile se natáhl po klice dveře se sami od sebe otevřeli. Musela jsem se pousmát nad Jackovým překvapeným výrazem. 

Vešla jsem do obchodu s Jackem poslušně čekajícím u dveří. Rozhlédla jsem se kolem mě. Všude byly opřené rakve ale to se dalo čekat. Lebky zdobili poličky a svíce ozařovali pokoj. "Hrobaři? Jsi tu?!" Zvolal Jack. Hned na to jsem uslyšela rozverný smích a skřípot. Otočila jsem se na rakev která se otevírala a z ní vyšel muž dle Jackova popisu. Byl o hlavu vyšší než já. Dlouhé šedé vlasy kterými zakrýval oči. Černá trochu volnější roba a tmavý klobouk. Na tváři měl široký úsměv. 

"To jsou mi hosti! Vy jste zajisté nová hraběnka o které se tolik povídá!" řekl stále s širokým úsměvem. Musím uznat že mi přijde sympatický. Není tak přehnaně energetický jako Jack. Je jednoduše zdvořilý. "Ano. Jsem hraběnka Nicol Waston. Moc mě těší."  Pronesla jsem s úsměvem. "Potěšení je na mé straně slečno." 

Můj vnitřní hlas mi říkal že tenhle moment mi změní život..

A taky že ano..

-----------------

Táááákk!!! Po dlouhé době jsem se dokopala k nové kapitole!! Řekla jsem si že na mé narozeniny nebudu sobec a udělám radost taky vám! Snad se vám kapitola líbila a mám menší dotaz. Preferujete oslovení 'Undertaker' a nebo 'Hrobař' ? 

To je vše!! U další kapitoly SAYONARA!

-Vaše Smiley!

[P.S. Kdo by měl zájem se o mě něco dozvědět vydala jsem Tag 25 faktů o mě ;)]

Under spell of love [Undertaker Black Butler FF]Kde žijí příběhy. Začni objevovat