Ramas bun...

314 30 0
                                    

Alex avea sa plece iar vestea ma lovit ca un trasnet, isi gasise un job într-o alta tara dupa cum imi povestise cu o seara înainte Emy.Tristetea lui din ultima perioada ma facea sa ma simt prost.Chiar daca se certase cu el si uneori se dusmaneau din cauza mea,era fratele lui si tot ii pica greu despartirea.

In urmatoarea zi am rugat-o pe Ela sa ma duca la el ca sa aflu ce se intampla.M-am lovit de un refuz si de proteste din partea ei dar intr-un final a fost de acord.

Voi sta afara,nu vreau sa intru si sa ii vad fata ca i-o tabacesc...imi zice nervoasa.

Bine,o sa urc doar eu.

Sa nu stai mult ca vin dupa tine...cine stie ce e in stare idiotul sa mai scoata pe gura...ma ameninta ea in timp ce ma conducea catre lift.

Ajung la etajul 2 si usile se deschid,ma pregatesc sa cobor din lift cand el tocmai iesea cu geanta pe umar pregatit sa plece.Stiam ca Emy nu e acasa si de aceea am profitat dar nu stiam ca Alex va pleca exact azi.Vroiam sa vad de ce atata graba si sa lamurim chestiile neterminate dintre noi.Ramane socat cand da cu ochii de mine de parca a vazut o fantoma.

Buna...îi zic ca sa isi dea seama ca totul e real.

Ma priveste încontinuare fara sa scoata un cuvant asa ca ma apropi si il prind de mana.Tresare la atingerea mea si isi intoarce capul parca neavând curajul sa imi întalneasca privirea.

Sper sa ma intelegi si sa ma ierti într-o zi dar nu mai pot continua asa...imi zice în graba cu glasul domol,se desprinde de mine si porneste alert pe scari.

Un val de tristete parca imi acopera inima si ochii mi se umezesc.Cum putea sa plece?!
Mi-am dat seama atunci ca sarutul lui din acea seara fusese unul de ramas bun...hotarâse ce va face cu viata lui iar eu nu faceam parte din plan.Imi gresise de atatea ori dar nu puteam sa il urasc... poate ca in adâncul sufletului chiar il iubeam fara sa-mi fi dat seama...Acum stiam ca speranta era cea care ma lega de el,sentimentul de recunostinta ce il purtam,nimic mai mult.Iubirea lui ma facuse sa imi revin din coma,fusese in mintea mea si ma ajutase sa ma ridic,poate daca nu era el nu o mai faceam niciodata,de aceea ii eram profund recunoscatoare.Nu ne-a fost scris sa fim impreuna eram sigura de asta dar el a fost un pion principal in viata mea iar acum ma parasea pentru totdeauna.

Ela se opreste sa isi traga rasuflarea sprijinindu-se de balustrada,urcase scarile in fuga sa vada ce s-a intamplat.

L-am vazut coborând...mai sa dea peste mine când a iesit,nici nu m-a observat...Ce ti-a zis?!

Nimic interesant...si o vad cum ridica spranceana nelamurita...A plecat fara prea mari explicatii.

Siiii...

Siiii ce?!...

Nu cred ca s-a facut ca nu te vede si pe tine...

Hai sa mergem...o îndemn...iti povestesc pe drum,la 12:00 vine sexy terapeutul sa ma mai chinuie putin...

As vrea si eu sa ma chinuie unul ca el...

Taci...nu sti prin ce trec eu,nu ti-ai dori...crede-ma...ii zic dându-i un cot zdravan in coaste in timp ce urcam amândoua in lift.

In drumul spre campus ii povestesc Elei despre sarutul din acea seara si ce mi-a spus Alex de fapt.Vedeam pe chipul ei ca i se mai domolise furia ce se infiripase in ea fata de el.Cunostea mai bine ca mine sentimentele ce le purta si isi daduse singura seama ca vorbele proaste si faptele lui erau de fapt un paravan.

Nu stiu cand timpul zburase atat de repede pentru ca in fata usi ma astepta Dani cu mâinile în sân.Ma uit la ceasul telefonului si observa ca intarziasem ceva...speram sa nu ma injure prea tare.

Hei buna...scuze ca am intarziat...sar repede cu gura inainte sa apuce sa zica ceva iar el ma priveste incruntat.

E vina mea...ne scuza Ela....eu am scoso la plimbare si nu m-am grabit deloc...acum e doar a ta...ia-o...zice si ma impinge cu scaunul spre el pe aleea ingusta dinaintea intrarii dându-mi drumul sa ma duc.

Ce-o fi fost în capul ei?!
Ma opreste sprijinindu-si mâinile de picioarele mele si atingerea lui ma face sa simt mici furnicaturi.Imi ridic capul si il privesc fix în ochi iar el imi zambeste,stia ca s-a intamplat ceva si e de bine.

Ela isi luase talpasita asa ca ramanea sa imi impart bucuria doar cu el.

Pregresam...zice zâmbind in timp ce intram in casa...Sa ne apucam de treaba mai bine,azi te tin peste program.

Am inteles,sa traiti...spun facând semnul militaresc.

Exercitiile erau dureroase dar faptul ca simteam ca dau un rezultat ma facea sa indur tot chinul.Dani nu ma forta cand vedea ca nu mai pot însa ambitia mea era prea mare sa cedez.

Imi facea fiecare zi mai frumoasa cu povestile lui despre oameni cu care a lucrat si rezultatele bune.Multi dintre ei si-au revenit in întregime ne mai având nevoie nici de cârja sau sustinere si asta imi dadea mari sperante,vroiam sa ma numar printre ei cat de curând.
Aparuse la usa mea ca un înger cand nu mai credeam in miracole si imi redase pofta de viata.Nu il vedeam ca pe terapeutul meu ci ca pe un nou prieten care avea multe de oferit.

Ceasul indica ora 15:30,eram aproape de finalul sedintei care se termina tot timpul cu masajul musculaturii picioarelor si mici exerciti de mobilitate.Ma bucuram enorm ca incepeam sa simt furnicaturile din ce in ce mai intens.
Ma aflam sus pe patul de masaj cu care el venea mereu,imbracata in colanti de fitnes roz destul de mulati si cu bustiera asortata ca de obicei,nu pot sa zic ca aratam extrem de provocator dar nu eram nici de neglijat.
Ramasesem peste program asa cum a promis pentru ca intarzierea mea ne decalase cu ceva timp.
Emy nu participase niciodata la vreo sedinta de-a mea deoarece zicea el 'Ai nevoie de spatiu si intimitate' sau mai bine zis cu cred ca suporta sa ma vada pipaita de altul...deci nu stia cum se desfasoara,insa astazi a luat parte fara sa isi dea seama.

Te doare...ma intreaba Dani in timp ce isi sprijinea mâna de coapsa mea si îmi ridica piciorul în sus.

Ahhhh...mai incet te rog.

Simti ceva?!

Mai jos,coboara mâna mai jos....acolo...ahhh...exact acolo...ii spun simtind niste intepaturi mai profunde.

Aici,e bine aici...ma simti?!

Daaaa...ii zic entuziasmata de parca aveam primul orgasm.

Nu stiam ca Emil ajunsese si statea în hol.Probabil ca ceea ce auzea dincolo de usa i se parea cu totul altceva.Intrarea lui brusca si fata aprinsa imi dadea de inteles ca nu era in apele lui.Iar ochii ii cam ardeau a gelozie cand m-a vazut atinsa de mâinile ferme ale altui barbat.

Aaaaa scuze...v-am intrerupt...incearca Emy sa dreaga situatia dupa ce daduse buzna pe usa dormitorului mai sa o rupa...Nu am stiu ca esti înca aici.

Terminam acum...il linisteste Dani.

Ramasese blocat in tocul usii si ne masura din priviri pe amândoi.Ii observam tresaririle de fiecare data cand terapeutul isi plimba mâinile pe corpul meu si imi auzea gemetele care le scoteam numai sa îl întarât.
Ma amuzam copios si cu greu imi abtineam chicotelile,imi placea la nebunie cand era gelos pentru ca obraji i se inroseau, devenea agitat si mereu isi freca degetele...

Si totusi ce naiba o fi crezut ca facem de intrase asa val vârtej?!

Vieți distruseWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu