Capitolul II

755 60 24
                                    

Heya capitol nou sper sa va placa desi nu stiu cat de reusit este acest capitol. In fine va pupik si mersu celor care isi rup din putinul si pretiosul lor timp sa citeasca. 

Ahh si inca un lucru scuzati eventualele greseli stiti voi cum e cu lenea care nu te lasa sa mai corectezi capitolul dupa ce l-ai scris:)).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Razele fierbinti ale soarelui ii mangaiara chipul Juliei facand-o sa se trezeasca. Ea se ridica lenesa din pat indreptandu-se spre bucatarie unde pe masa a gasit un bilet care se pare ca era de la parintii ei:

''Julie, draga mea probabil te-ai trezit deja si iti  este foame, mancarea se afla in frigider tot ce trebuie sa faci este doar sa o incalzesti.

Eu si tatal tau avem de rezolvat urgent o problema, ceea ce inseamna ca nu o sa ajungem acasa pana maine seara, pana atunci ai grija ce faci sa nu cumva sa dai foc la casa cand incalzesti mancarea si sa nu-mi intorci casa cu fundu'-n sus, ca nu vreau sa o gasesc aratand precum o cocina de porci. Ahh si inca un lucru sa nu stai prea mult la calculator.

Eu si tatal tau te iubim, scumpo!''

Yeeeyyyyyyy! singura acasa pana maine seara superr!WAttpad asteapta ca vin! urla Julie aproape sarind in sus de fericire ca este singura acasa si nimeni nu o va bate la cap. 

Ajunsa sus in camera ei Julie sari direct la birou dand drumul laptopului, apoi intrand p wattpad unde il vazu pe Max online. Juliei ii aparu un mic zambet in coltul buzelor ei de culoare carmin apoi ''sari pe Max:

Julie(J): Hey, Mr. Max ce faci? mai traiesti ? continua ea

MaxiJ(M):Of course Miss Julie. Inca mai traiesc asta se datoreaza doar faptului ca ai intrat tu sa-mi luminezi ziua.

J:Aww! Esti atat de dulce cand exagerezi. 

M: Tu esti mai dulce, si ai si niste ochii care vrajesc complet pe oricine mai ales pe mine, care m-ai fermecat chiar daca te cunosc de doar o zi.

J: Chiar am reusit?

M: Se pare ca da, Miss Julie.

J: Oh, tu! Sf. Lingusitor ! you are crazy , boy:P.

M: Oh yeah, I'm sexy...pardon crazy and I know it, darling!

Exact in acel moment cineva suna la usa, Julie ii scrise rapid un mesaj lui Max:

J:Hei tu Mr. Modestia Intruchipata, tocmai a sunat cineva la usa deci revin imediat.

M: Vin cu tine daca au sunat la usa extraterestrii si te vor rapi?

J:Sper sa fie extraterestri si vreau, vreau, vreau sa ma rapeasca! Anyway acum chiar am plecat. ii scrise ea apoi ridicandu-se coborand jos sa deschida usa.

Cand Julie a deschis usa s-a speriat cand a vazut-o pe vara ei mai mare in usa:

-Hei,nu te bucuri sa ma vezi, Julie?

-Alexis, Julie nu-i acasa eu sunt clona ei, ea revine mai tarziu. i-a zis Julie inchizandu-i usa in nas

-Julie lasa gluma la o parte si deschide usa ca mama ta m-a rugat sa vin aici.

-Spala-te pe cap cu ea. tipa Julie urcand sus inapoi.

Adevarul era ca Julie nu o suportase niciodata pe Alexis mereu i se paruse ca este mult prea plina de ea, si ca nu stie ca faca nimic altceva in afara de a barfi.

Cand in sfarsit ajunse in camera alerga rapid spre birou unde vazu ca Max ii lasase un mesaj inainte de a iesi:

M: Hei, frumoaso eu trebuie sa merg sa-l iau pe Don Juan cel mic(fratele meu) de la antrenamente asa ca te las cateva momente. 

PS: Sper sa nu te simti singura pentru ca nu esti adica eu sunt acolo in inima ta aia mica si plina de iubire si caldure pe care eu nu mai vreau sa o parasesc prea curand sau mai bine zis niciodata. Cred ca deja te-am plictisit cu mesajul meu care probabil ti se pare kilometric dar un ultim lucru mai vreau sa-ti spun inainte sa ies:

SA NU MA STRANGI DE GAT cand iti voi spune ca "I'm in love with you" intr-o buna zi pentru ca nu stiu ce mi-ai facut in doar o zi dar atunci cand vorbesc cu tine inima mea bate din ce in ce mai tare si ma simt de parca mii de fluturi imi zboara prin stomac. Dar gata cu asta ca deja te-am plictisit ai grija de tine kisses. Bye my darling.

"Wow daca ai stii ca asta simt si eu... si mesajul tau nu a fost deloc plictisitor ci mai mult un medicament antiplictiseala...'' gandi Julie cu voce tare

In fond ceea ce a gandit era adevarat. Si ea patea acelasi lucru cand vorbea cu el chiar daca nu era in fata ei inima Juliei batea mai tare de parca o luase razna pentru prima data in viata ei.

Nu mai simtise asta pana acum pentru nimeni altcineva ceea ce insemna ca Max era cu siguranta o persoana speciala de a reusit sa o faca pe Julie sa simt aceste lucruri in atat de putin timp...in doar o zi.

Virtual love storyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum