Pohled Natky/29 kapitola

110 4 0
                                    

Ráno jsme se probudila a musela jít do školy.,, ahojte" řekla jsem holkám Kate a Natce,, čau" řekly jsme na raz a objaly se. Vzaly jsme si učebníce a šli do třídy s usměvem na tváři,, jéé tolik jsi nám chběla Kate" řekla celá škola a objaly ji.,, Mě jste taky chběli" a najednou se koukla na jednoho kluka šla za ním,, ahoj lásko" řekl jí,, ahoj tolik jsi mi chyběl" a objaly se,, oni spolu chodí" zeptala se mě Danča,, asi jo" pokrčila jsem rameny,, proč nám to neřekla" nahodila srandovní výraz. Jen jsme se začala smát,, co je" a koukla se na mě,, ale nic" a smála se dál. Začala hodina,, dobrý den" řekla paní učitelka z dějepisu,, co se vám stalo" zajímaly se spolužáci,, no jen jsme byla v nemocnici a kvůli Danči jsme tady" řekla a usmála se na ní,, děkuji",, nemáte zač",, jsi hodná holka" zašeptala jsem ji, jen se usmála. Najednou mi někdo hodil papírek. Ale Danča byla rychlejší a přečetla si to jen se na mě usmála a dala mi to. Bylo tam napsané..

Ahoj tady Martinus

Jen ti chci něco hodně důležitého říct. Řeknu ti to tuto přestávku. No a sejdeme se na konci třídy. A jsi strašně hezká holka kterou jsme kdy vyděl a potkal. 

Byla jsme hodně překvapená že mi to poslal on. Vždit já nejsem ta nejkrásnější holka z celého světa. Asi jsme usnula protože do mě žduchla Danča,, je přestávka" a usmála se na mě,, aha" a usměv mi oplatila. Danča někam odešla s Marcusem. Šla jsme na konec třídy a viděla jak tam už čeká nervozní Martinus. S usměv jsme přišla k němu a jak mě vyděl úsměv mi oplatil a najednou. Nevím co se stalo. Povídaly jsme si o všem možném a říkaly si vtipy. Když najednou mě přimáčkl na stěnu. Hluboce se mi podíval do očí a sladce se na mě usmál. Usměv jsem mu oplatila. Začal mě hladit po ruce a potom se naše ruce spojily. Začala jsme mít miliony motýlků v břiše a začalo mě trochu bolet. Ale vůbec jsme si toho nevšímala jen Martinuse jak se ke mě přibližuje. Pomalu jsme se přibližovaly k sobě pak řekl,, Milá Naty jak jsme tě hned vyděl jsem se do tebe zamiloval. Ty tvoje oči jsou dokonalé a ten tvůj usměv. Chtěl jsme to udělat už dřív ale nevěděl jsem jak ti to říct. Jseš překrásná dívka kterou jsem kdy vyděl nebo potkal. Zamyloval jsme se do tebe protože máš krásné oči ze kterých se uplně rozplívám tak nadherný usměv a máš krásné blod vlasy" a začal si je motat na prst pak se koukl na mě a začal se přibližovat. Začala jsme mít divný pocit který jsme nikdy v životě neměla. Tak strašně blízko u kluka nebyla když v tom. Se naše rty spojily. Začaly se mi klepat kolena ale udžela jsme postoj. Bože proč je tak dokonalý. No je to můj první polibek od kluka do kterého jsme se hned zamilovala a tet se s ním líbám.,, Budeme žít spolu navždy" řekl když se ode mě odtáhl. Pak se mi ale přisál na rty a já si to užívala,, miluju tě" řekla jsem,, já tebe" řekl do polibku. Pak jsme se ale odtáhla a než mě pustil řekl,, miluju tě z celého srdce. Nedopustím aby se ti něco stalo. Jsi jen moje a nedovolím aby se tě žádný kluk dotkl",, miluju tě" řekla jsme a pak se mi znovu přisál na moje rty.

Marcus&MartinusWhere stories live. Discover now